De ce vrea Ludovic Orban s─â o demit─â pe Renate Weber, Avocatul Poporului

image
Ludovic Orban o acuz─â pe Renate Weber c─â este de partea PSD-ului

Ludovic Orban va cere parlamentarilor PNL s─â investigheze posibilitatea de a o demite de Renate Weber, Avocatul Poporului, a declarat, vineri, premierul Rom├óniei. Motivul ├«l reprezint─â faptul c─â Avocatul Poporului a sesizat la Curtea Constitu╚Ťional─â a Rom├óniei legea care impoziteaz─â pensiile speciale.

Ludovic Orban, despre Renate Weber: ÔÇ×E avocatul celor care ├«ncalc─â legeaÔÇŁ

"Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL s─â investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber, care nu se comport─â ca Avocat al Poporului, pentru a numi ├«n sf├ór┼čit un Avocat al Poporului care ├«ntr-adev─âr s─â ac┼úioneze ├«n conformitate cu Constitu┼úia ┼či ├«n interesul cet─â┼úenilor rom├óni", a afirmat Ludovic Orban, potrivit Digi24. ÔÇ×Avocatul Poporului nu mai este demult Avocatul Poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocatul celor care au ├«nc─âlcat legea ├«n perioada epidemiei ┼či au pus ├«n pericol s─ân─âtatea celorlal┼úi prin nerespectarea regulilor. Renate Weber s-a ar─âtat a fi prietenul PSD, avocatul PSD ┼či acum se arat─â a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, cei cu pensii de peste 7.000 (n.r. lei) - aici nu este vorba de to┼úi cei care s-au pensionat, indiferent c─â este vorba de militari, poli┼úi┼čti, jandarmi, ei de regul─â au pensii de 3.500 - 4.500 cei care au lucrat ├«n operativ, f─âr─â s─â fie ├«n v├órfurile de conducere ale diferitelor sisteme publice - deci se arat─â a fi ap─âr─âtorul celor care beneficiaz─â pensii anormal de mari, cei care au abuzat legisla┼úia pensiilor, au profitat de orice porti┼ú─â ┼či ┼či-au umflat pensiile cu pompa", a mai spus Orban, dup─â o vizit─â la amplasamentul Aeroportului interna┼úional Bra┼čov-Ghimbav.

Renate Weber, Avocatul Poporului, a sesizat CCR cu privire la legea care impoziteaz─â pensiile speciale, adoptat─â de Camera Deputa╚Ťilor, iar acest lucru se pare c─â l-a ├«nfuriat foarte tare pe Ludovic Orban. Premierul Rom├óniei vrea s─â o ├«nlocuiasc─â din func╚Ťie. 

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
foto 1   Cristina Spatar JPG
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn