De ce vrea Ludovic Orban s─â o demit─â pe Renate Weber, Avocatul Poporului

19 iunie 2020
image
Ludovic Orban o acuz─â pe Renate Weber c─â este de partea PSD-ului

Ludovic Orban va cere parlamentarilor PNL s─â investigheze posibilitatea de a o demite de Renate Weber, Avocatul Poporului, a declarat, vineri, premierul Rom├óniei. Motivul ├«l reprezint─â faptul c─â Avocatul Poporului a sesizat la Curtea Constitu╚Ťional─â a Rom├óniei legea care impoziteaz─â pensiile speciale.

Ludovic Orban, despre Renate Weber: ÔÇ×E avocatul celor care ├«ncalc─â legeaÔÇŁ

"Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL s─â investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber, care nu se comport─â ca Avocat al Poporului, pentru a numi ├«n sf├ór┼čit un Avocat al Poporului care ├«ntr-adev─âr s─â ac┼úioneze ├«n conformitate cu Constitu┼úia ┼či ├«n interesul cet─â┼úenilor rom├óni", a afirmat Ludovic Orban, potrivit Digi24. ÔÇ×Avocatul Poporului nu mai este demult Avocatul Poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocatul celor care au ├«nc─âlcat legea ├«n perioada epidemiei ┼či au pus ├«n pericol s─ân─âtatea celorlal┼úi prin nerespectarea regulilor. Renate Weber s-a ar─âtat a fi prietenul PSD, avocatul PSD ┼či acum se arat─â a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, cei cu pensii de peste 7.000 (n.r. lei) - aici nu este vorba de to┼úi cei care s-au pensionat, indiferent c─â este vorba de militari, poli┼úi┼čti, jandarmi, ei de regul─â au pensii de 3.500 - 4.500 cei care au lucrat ├«n operativ, f─âr─â s─â fie ├«n v├órfurile de conducere ale diferitelor sisteme publice - deci se arat─â a fi ap─âr─âtorul celor care beneficiaz─â pensii anormal de mari, cei care au abuzat legisla┼úia pensiilor, au profitat de orice porti┼ú─â ┼či ┼či-au umflat pensiile cu pompa", a mai spus Orban, dup─â o vizit─â la amplasamentul Aeroportului interna┼úional Bra┼čov-Ghimbav.

Renate Weber, Avocatul Poporului, a sesizat CCR cu privire la legea care impoziteaz─â pensiile speciale, adoptat─â de Camera Deputa╚Ťilor, iar acest lucru se pare c─â l-a ├«nfuriat foarte tare pe Ludovic Orban. Premierul Rom├óniei vrea s─â o ├«nlocuiasc─â din func╚Ťie. 

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg