De la viaţa pe stradă, la conducerea unei firme

Ultima actualizare:

Vieţile a doi fraţi, Anda (21 de ani) şi Alexandru (26 de ani), au luat o turnură tragică după ce mama lor naturală a murit, în 1997. „Tatăl nostru era alcoolic şi violent. După moartea mamei a vândut apartamentul în care stăteam şi a plecat la părinţii lui, în Prahova. Pe noi ne-a lăsat pe străzi. O vreme am dormit în scările blocurilor", îşi aminteşte Alexandru.

Din fericire, fraţii au fost găsiţi, în 1997, de un asistent de la Protecţia Copilului când se adăposteau printre tarabele din cartierul Noua, situat în zona de sud-est a Braşovului. Salvaţi de pe stradă

Fraţii au ajuns în plasament la două familii diferite. Maria Pânzăraşu l-a avut în plasament pe Alexandru şi îşi aminteşte cu drag de băiatul care se ataşaze foarte mult de cei trei copii ai săi.

În aceeaşi sărăcie şi mizerie trăia, în urmă cu 13 ani, şi sora lui Alexandru, Anda. Sora lui se ducea la tarabe şi a fost şi ea luată de două fete care vindeau în piaţă. Cei de la Protecţia Copilului i-a pus femeii condiţia să-i adopte pe amândoi, însă femeia nu a putut să-şi permită să aibă grijă şi de copiii ei şi de cei doi orfani. Aşa se face că, după patru ani în care l-a crescut pe Alexandru, l-a lăsat să plece, în speranţa că va avea o soartă mai bună.

Citeşte materialul integral pe adevărul.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net