Declaraţia-bombă cu care Cioacă speră să scape de proces: «Aveam o relaţie cu altcineva»

Ultima actualizare:

    Fostul poliţist Cristian Cioacă neagă că ar fi ucis-o pe Elodia
Fostul poliţist Cristian Cioacă neagă că ar fi ucis-o pe Elodia

Poliţistul Cristian Cioacă a fost iarăşi la tribunal şi a mai făcut „dezvăluiri”. El a spus că, înainte de dispariţia Elodiei Ghinescu, au discutat despre divorţ, iar avocata ar fi fost de acord.

A fost un nou termen la Tribunalul Argeş, în dosarul în care Cristian Cioacă este acuzat de uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu.

Fostul poliţist a vorbit în faţa judecătorilor şi a făcut noi dezvăluiri legate de relaţia dintre el şi Elodia. Au fost  audiaţi de Instanţă şi şapte martori, atât din partea acuzării, cât şi a apărării, informează rtv.net.

Poliţiştul le-a spus judecătorilor că urma să pună capăt mariajului cu Elodia Ghinescu, după ce îi mărturisise, chiar înainte ca aceasta să dispară, că o înşelase şi că vrea divorţul. Cioacă a precizat că Elodia a fost de acord cu despărţirea, în condiţiile în care şi ea îi fusese infidelă.

„Pe 29 august, am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorţ, asta pentru că aveam o relaţie cu altcineva şi Elodia a fost de acord cu asta. Ştiam despre ea că mă înşela, dovada sunt e-mail-urile din calculatorul Elodiei, în care ea spune cu cine a fost în Dubai. De asemenea, concediile le-a petrecut împreună cu acel bărbat. Chiar şi în vara anului 2007 au fost împreună în vacanţă, fără copil. Niciodată Elodia nu s-a interesat de ceea ce făcea copilul în ţară, la părinţii mei”, a spus Cioacă, citat de rtv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net