Deep Purple, super concert în România

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Legendara trupă Deep Purple este în turneu de promovare a albumului “Infinite”. Purtând numele “The long goodbye”, turneul cuprinde şi ţara noastră, unde trupa va concerta sâmbătă, 13 mai, în parcarea A de la Romexpo.

Vei avea parte de o experienţă senzaţională, deoarece trupa a explorat, în ultimul timp, noi stiluri, stârnind şi interesul celor care nu erau născuţi pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. În deschidere vor cânta Trooper (România) şi Monster Truck (Canada). Biletele au preţuri cuprinse între 130 şi 350 de lei. 

Adriana Trandafir, o femeie puternică, la Teatrul Elisabeta

simeon stalpnicul png

Vineri, 19 mai 2017, de la ora 19.00, Teatrul Elisabeta vă invită la premiera oficială a celei mai noi producţii, «Vassa Jeleznova» de Maxim Gorki. Este prima dramă jucată exclusiv de actori de comedie, printre care: Adriana Trandafir, Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Orodel Olaru, Mirela Stoian, Raluca Ghervan şi Doru Ana. Adriana Trandafir o interpretează pe Vassa Jeleznova, o puternică femeie de afaceri care încearcă să îşi protejeze averea şi copiii chiar cu preţul unei crime. Sau poate două… Biletele la spectacol costă 50, 60 sau 70 de lei. 

Carla’s Dreams pregăteşte un «antiexemplu»

simeon stalpnicul png

Carla’s Dreams anunţă un nou show la Arenele Romane care va avea loc sâmbătă, 13 mai, de la ora 19.00. În cadrul concertului, trupa îşi va lansa noul album numit “Antiexemplu”, care include piese cunoscute, dar şi melodii pe care le vei asculta în premieră. Biletele au preţuri ce pornesc de la 79 de lei. 

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net