Detaliul neștiut despre mama Dianei, tânăra ucisă de urs în Jepii Mici. Urma să aibă un frățior

Diana, tânăra în vârstă de doar 19 ani care a fost ucisă de urs în Jepii Mici, traversa una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, la scurt timp după aflarea veștii că mama sa este însărcinată. 

Mama Dianei, tânăra ucisă de urs
Mama Dianei, tânăra ucisă de urs

Mama Dianei a pierdut un copil și se pregătește să aducă altul pe lume. Femeia a declarat cu lacrimi în ochi că a presimțit tragedia și a încercat să își convingă fiica să nu meargă în drumeție pe Munții Bucegi. 

Mama Dianei se pregătește să aducă pe lume un copil 

Conform informațiilor în presă, părinții Dianei, care în trecut au divorțat, au decis să mai dea o șansă relației lor. Femeia a rămas însărcinată, iar vestea a bucurat-o enorm pe tânăra de 19 ani care și-a găsit sfârșitul într-o râpă de aproximativ 200 de metri, în timp ce voia să scape de ursul care o alerga. 

Cu toate că Diana aștepta cu nerăbdare venirea pe lume a fratelui său, tânăra nu a mai apucat să îl țină în brațe. Era extrem de fericită și pentru că luase BAC-ul, și a ales să sărbătorească mergând pe munte cu prietenul ei, acolo unde și-a și găsit sfârșitul.

A fost înmormântată sâmbăta trecută, și alături i-au fost zeci de persoane care au iubit-o. 

„A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine… Am dat bac-ul împreună, și eram așa de fericite amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte. Că urmează să meargă cu băiatul acela, că va sta cu cortul și că miercuri va merge la Vârful Omu. Își dorea să ajungă pe Vârful Omu”, a dezvăluit mama Dianei.

Și-a asigurat mama că nu va păți nimic 

Diana aflase de presentimentul mamei sale, însă a ales să îl ignore și să-și ducă la bun sfârșit planul de a merge pe munte alături de prietenul său. 

„I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase. I-am spus: ‘Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu o să ai semnal în munte? Și mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic”, a continuat mama Dianei, plângând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net