Directorul liceului unde predă profesorul care a scris un volum porno: «Cartea lui nu are legătură cu şcoala»

Directorul Colegiului Naţional „Iulia Haşdeu" din municipiul Lugoj, Camelia Puţinelu, a declarat corespondentului Mediafax că nu s-a mai confruntat cu o asemenea problemă, însă va lua măsurile necesare împotriva colegului său după ce se va întoarce din concediu şi după ce va discuta cu şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

"Sunt în concediu până în data de 3 septembrie, iar cu o asemenea problemă nu m-am mai întâlnit până acum. Vom face ceea ce este necesar în asemenea situaţii, dar mai întâi trebuie să mă sfătuiesc cu şefii de la Inspectoratul Şcolar Timiş", a spus Camelia Puţinelu.

Întrebată dacă se va întruni Consiliul de administraţie al şcolii pentru a lua o decizie împotriva profesorului, directoarea a răspuns că întreg consiliul este în concediu până în 3 septembrie, excluzând o şedinţă de urgenţă până la acea dată.

Totodată, directoarea Colegiului Naţional "Iulia Haşdeu" din Lugoj crede că volumul "Nefinisate opere postume" nu are nicio legătură cu şcoala şi a spus despre colegul său că este un dascăl apreciat atât de colectivul de profesori, cât şi de elevi.

"Cartea despre care vorbim, ceea ce a scris el acolo, nu are legătură cu şcoala, dar asta este părerea mea personală. Pot să vă spun că Horaţiu Suciu se află în acest moment în concediu, la Marea Neagră, alături de soţia sa şi cei doi copii ai lor. Soţia lui Horaţiu Suciu este şi ea profesoară la noi la şcoală, predă limba franceză şi este, la fel ca şi soţul ei, apreciată", a afirmat Puţinelu pentru Mediafax.

Un director de liceu, într-o carte dedicată elevilor: «Fata asta, udă, dorindu-şi să se f...ă, s-a uitat la mine uluită când am plecat» PASAJE ŞOCANTE

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
image png
6 front spital jpg
cub andreea antonescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg