Distracție în Mamaia, ca în Ibiza. Cât te costă să mergi cu avionul la mare și să petreci pe iaht

image
Petrecerile pe iaht, ultima fiță la Mamaia

Distracțiile s-au reinventat odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemie! Cei dornici de experiențe unice pot merge pe litoralul românesc cu avionul și se pot distra pe un catamaran de lux. Iată care e cea mai nouă fiță în materie de weekenduri la Mamaia!

Din data de 18 iunie, amatorii de distracții tari vor putea ajunge direct pe catamaran, cu avionul, din București, în doar 45 de minute. Printr-un parteneriat solicitat de Alezzi Yacht, începând de săptămâna viitoare, compania TAROM va introduce o nouă cursă aeriană, din București, spre Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța. Prima cursa TAROM este programată pe data de 18 iunie, când va avea loc lansarea acestui concept VIP.

Distracția costă 200 de euro de persoană

"Turiștii care vor dori să ajungă pe litoralul românesc, pot beneficia toată vara de noua cursă TAROM, cu destinația Constanța. Din 18 iunie se vor organiza curse București – Alezzi Yacht, cu retur în fiecare duminică, zbor direct! Costul este de 200 de euro de persoană și are mai multe servicii incluse: 1 bilet de avion, băutură inclusă, muzică și petrecere în aeronavă, acces pe Alezzi Yacht sâmbătă, la party, și transfer duminică de pe aeroportul M. Kogalniceanu - Mamaia spre București. Bineînțeles, în ziua sosirii și a plecării, vor fi transportați cu un autocar la un punct stabilit în Mamaia. Opțional putem pune la dispoziție contra-cost cazare la Alezzi Beach Resort", ne-a spus Adrian Sasu, manager general Alezzy Yacht. La evenimentul festival de sâmbătă, 19 iunie, vor fi prezenți artiști de top, care vor face atmosferă pe parcursul a cinci ore. Paul Damixie, Arias, DJ Alexander Base și celebrul Burak Yeter vor fi responsabili cu distracția și cu muzica bună.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Joe Biden FOTO Profimedia
wizz air avion la sol
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg