„Doamna Ferrari”, model de simplitate la lansarea filmului. „Nu m-am deconectat niciodată de la ţara mea”

Ultima actualizare:

Aşa arată un cuplu de miliardari adevăraţi! Simpli, decenţi, fără fiţe, s-au fotografiat, au dat declaraţii, au ciocnit un pahar de şampanie cu toată lumea. Miercuri seara, 10 ianuarie, la cinematograful din mallul din Băneasa a avut loc premiera filmului «Ferrari» la care i-am văzut pe Piero Ferrai, moştenitorului imperiului auto, şi pe soţia lui româncă, Romina.

image

Regizat de Michael Mann (nominalizat de patru ori la Oscar), cu o distribuţie impresionantă: Adam Driver, Penelope Cruz, Patrick Dempsey şi mulţi alţii, filmul a debutat în cinematografele din SUA în luna decembrie a anului trecut. Pelicula este despre viaţa lui Enzo Ferrari, cel care a construit imperiul care îi poartă numele, iar la evenimentul din România a fost prezent fiul magnatului, Piero Ferrari (78 de ani), şi soţia sa româncă, Romina Gingaşu, veniţi în ţară special pentru această premieră.

Aşa cum era de aşteptat, lansarea peliculei, care transpune o perioadă grea şi importantă din viaţa lui Enzo Ferrari, a adunat multă lume importantă. Romina Gingaşu şi Piero Ferrari au fost felicitaţi chiar de premierul Marcel Ciolacu şi de ministrul transporturilor Sorin Grindeanu, dar şi de Cătălin Măruţă şi soţia sa, Andra, Romaniţa Iovan sau Dana Săvuică. 

image

Frumoasa doamnă Ferrari şi-a facut apariţia într-o ţinută negru cu roşu, semnată de un designer român, Cristina Săvulescu, în care s-a simţit fantastic. „Am ales un brand românesc. Întotdeauna la evenimente importante, chiar şi evenimente Ferrari, port un brand românesc. Nu contează preţurile, important e ce reprezinţi”, ne-a spus Romina Gingaşu, soţia în vârstă de 34 de ani a miliardarului Piero Ferrari.

Aceasta ne-a acordat şi un amplu interviu despre activităţile sale şi veţi vedea că nu e deloc simplu să fii soţia unei personalităţi atât de importante.

Click!: Doamna Romina Gingaşu, v-aţi stabilit în Italia, dar iată că nu v-aţi uitat ţara. Ajungeţi destul de des în România. Numai cu treabă sau mai reuşiti să vă vedeţi familia? 

Romina Gingaşu: În Romania vin foarte des, nu m-am deconectat niciodată de la ţara mea. Vin aproape în fiecare lună, îmi văd prietenii şi familia. Familia mea este foarte normală, decentă, tatăl meu a murit când eu aveam 11 ani şi el 35, am fost crescută de mama mea Alexandra şi de bunici. Nu am fraţi sau surori. Si încă merg la Călăraşi foarte des. 

Cum îl descrieţi pe soţul dumneavoastră? Ce apreciaţi la el? Sunteţi două caractere foarte puternice.

Soţul meu este o persoană remarcabilă şi mă simt norocoasă să împart viaţa cu el. Suntem o echipă puternică, dar suntem şi foarte normali, chiar dacă el are o avere impresionantă lăsată de tatăl său. Spuneam şi într-un alt interviu că noi nu mergem cu Ferrari decât sâmbăta. Iar în pandemie ne-am mutat la ţară, ne-am luat o casă lângă Maranello, unde este fabrica Ferrari.

Cum a fost 2023 pentru dumneavostră şi ce planuri aveţi pentru anul 2024 (personal şi profesional)? 

În 2023 am trăit şi momente de fericire şi momente de tristete, aşa cum este fireşte în viaţă, însă nu simt regrete. Toate acestea fac parte integrantă din procesul nostru de dezvoltare ca indivizi. Viaţa nu este mereu uşoară şi nu există excepţii de la această realitate.

Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu şi-au  strâns mâna cu Piero Ferrari, în mijlocul sălii de cinema
Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu şi-au strâns mâna cu Piero Ferrari, în mijlocul sălii de cinema

Cât despre planuri, implicarea în activităţi caritabile este o parte importantă a vieţii mele. Fundaţia Red Woman a luat naştere dintr-o dorinţă profundă de a contribui la îmbunătăţirea vieţii femeilor şi fetelor în comunităţile noastre după o lungă interacţiune cu UN-Women. Ideea a pornit de la conştientizarea problemelor cu care se confruntă femeile, inclusiv cele legate de educaţie şi acces la oportunităţi. Am simţit nevoia să fac ceva pentru a aduce o schimbare pozitivă. Aşa că, alături de o echipă dedicată, am fondat Fundaţia Red Woman pentru a oferi sprijin, resurse şi educaţie femeilor şi fetelor aflate în situaţii dificile. Obiectivul nostru este să contribuim la crearea unei societăţi în care femeile să aibă şanse egale şi să poată atinge tot potenţialul lor. Sunt profund îngrijorată de creşterea violenţei în ultimii ani. Este o problemă complexă şi alarmantă care afectează comunităţile noastre în mod semnificativ. Educaţia şi conştientizarea sunt cheia pentru a preveni violenţa, iar investiţiile în programe sociale şi comunitare pot juca un rol important în abordarea cauzelor profunde ale acestui fenomen. Recent, în cadrul unei conferinţe cu participare restrânsă pe această temă, a fost confirmat faptul că, în ţările în care consumul de alcool este ridicat, fenomenul violenţei domestice a înregistrat o creştere semnificativă în ultimii ani. 

A şocat prin sinceritate : «Rochia mea costă 50 de euro»

image

Înainte de eveniment, Romina Gingaşu a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV. „Este primul meu interviu live”, a recunoscut soţia miliardarului Piero Ferrari. Romina Gingaşu a spus că rochia gri pe care o poartă şi pantofii negri nu costă mai mult de 500 de lei, echivalentul a 100 de euro. „Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Nu costă mai mult de 95 de euro. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanţă, că am fost şi noi în vacanţă de Crăciun şi de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi două zile la Londra, apoi câteva zile în Elveţia, la Davos şi vedem mai departe. Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut şi alte interviuri şi eu mă simt perfect aşa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar...”, a explicat Romina Gingaşu.

Romina Gingaşu s-a născut în Călărași, însă a crescut și a studiat la București. A învăţat la Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, apoi  la Academia Tehnica Militară Ferdinand I. L-a cunoscut pe magnat în 2016 pe când lucra la Bombardier și a încercat să-i vândă un avion. A devenit doamna Ferrari în 2021, după o relaţie de cinci ani cu Piero.

Piero Ferrari s-a născut la 22 mai 1945 și este fiul lui Enzo Ferrari, din afara căsătoriei. Deține 10% din acțiunile Ferrari, primite moștenire de la tatăl său, și este vicepreședintele companiei. Cu o avere de 7 miliarde de dolari, este cel de-al treilea cel mai bogat om din Italia și singurul moștenitor al imperiului Ferrari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net