Doi elevi au căzut în râpă în timp ce chiuleau.Unul a murit

Ultima actualizare:

    Copiii se aflau pe  bicicletă când  s-au dezechilibrat  şi au căzut în râpă
Copiii se aflau pe bicicletă când s-au dezechilibrat şi au căzut în râpă

Tragedie într-o comună bistriţeană. Doi copii de 12 şi 13 ani au chiulit, ieri, de la şcoală ca să meargă la slujbă, la Mănăstirea Bichigiu. Pe drum, au căzut cu bicicleta într-o râpă plină cu bolovani. Unul dintre băieţi a murit pe loc.

Băieţii, unul elev în clasa a V-a, iar celălalt, în clasa a-VI-a, ar fi trebuit să fie la cursuri ieri dimineaţă.

"Nu s-au dus la şcoală. Au chiulit. Au urcat pe o bicicletă şi s-au dus pe un drum forestier spre Bichigiu, la mănăstire, unde era zi de hram. Erau sărbătoriţi Sfinţii Martiri Năsăudeni. La un moment dat, li s-a rupt lanţul de la bicicletă şi s-au dus cu tot cu ea într-o râpă", a povestit primarul Dumitru Buşcoiu, pentru România TV.

Elevul de clasa a V-a nu a supravieţuit căzăturii

simeon stalpnicul png

Groapa în care au căzut cei doi copii nu are mai mult de 2,5 metri, dar este plină cu bolovani. Băiatul cel mic a aterizat cu capul pe o piatră mare şi i s-a rupt gâtul.

El nu a supravieţuit. Colegul lui are coastele rupte, a suferit multe traumatisme şi a fost dus la spital. Acolo a mers şi inspectorul general adjunct Mihai Mureşan de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, care a început o anchetă la şcoala din Suplai.

«Este clar că cei doi elevi au plecat de la şcoală fără ca cineva să ştie unde merg. Nu i-a învoit nimeni, din câte spun cei de aici. Cert este că trebuie să vedem exact ce s-a întâmplat, cum de a fost posibil ca doi copii să păţească ce au păţit aceştia în timpul orelor de curs. Vom face o anchetă şi vom afla răspunsul aşa încât să ştim pe cine să sancţionăm», a spus Mihai Mureşan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net