“Dragi polițai, vă dau un pont”. Au petrecut într-o comună din Suceava, dar distracția i-a usturat

image
Aroganță: s-au filmat în timp ce încingeau grătarul și ascultau muzică

Nu le-a păsat de pericolul reprezentat de coronavirus! Mai mulţi săteni din comuna suceveană Salcea au participat la o petrecere în aer liber, care a avut loc în a doua zi de Paşte. De menționat că localitatea este în carantină totală! Unul dintre indivizi a făcut un live pe Facebook de la petrecere și a nunțat în glumă că vrea să sesizeze Poliţia.

Muzică, tocană la ceaun, băutură! Acestea au fost ingredientele chefului organizat luni, în a doua zi de Paște, de mai mulți locuitori ai comunei sucevene Salcea, aflată în carantină. Un sătean care a făcut transmisiunea live pe Facebook i-a nominalizat pe toţi cei prezenţi la petrecere. Mai mult, el chema, în glumă, Poliția, ca să-i sancționeze pe petrecăreți.

„Dragi poliţai de la Salcea, vă dau un pont, 20 de milioane de om, jumătate mie, jumătate vouă. (...) Lucian - amendă, Daniel – amendă, Cristi - amendă, Gigel - amendă”, se hlizea bărbatul, demonstrând astfel că ştia clar că încalcă prevederile ordonanţelor militare.

Grătar la domiciliul unuia dintre localnici

Dorinţa i-a fost însă ascultată; imaginile au ajuns la Poliţie, iar oamenii legii i-au identificat şi i-au amendat pe cei 11 petrecăreţi cu suma totală de 135.000 de lei.   “Bărbatul respectiv a organizat un eveniment privat, fiind vorba de un grătar, la domiciliul lui din oraşul Salcea, eveniment la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplasarea efectuându-se cu încălcarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava. “Astfel, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificate 11 persoane prezente la eveniment, cu vârste cuprinse între 21 ani şi 56 ani, faţă de aceştia luându-se măsuri de sancţionare contravenţională pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie impuse de ordonanţele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei”, mai anunță IPJ. Suceava se află pe primul loc pe ţară la numărul de persoane infectate cu COVID - 19. 

Vezi video pe adevarul.ro

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
poddddd jpg
Ligia Deca Foto INQUAM Photos Octav Ganea
image
image
image
image
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg
FotoJet jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo