El e românul norocos care a câștigat 100.000 de lei la emisiunea „Batem Palma” de la Pro TV. Reacția fabuloasă a lui David Neacșu

Ultima actualizare:

David Neacșu este românul care a câștigat premiul de 100.000 de lei la emisiunea "Batem Palma". Acesta spune că a avut mult curaj și a fost insipirat de oamenii din jurul lui. Cu banii câștigați, va pleca în trei sau chiar patru călătorii. 

David Neacșu Foto: captură ProTV
David Neacșu Foto: captură ProTV

100.000 lei, premiul câștigat 

David Neacșu este explorator și, la fel cum a făcut toată viața, a fost extrem de curajos și inspirat. Iar viața l-a recompensat cu un premiu mare, cel mai mare obținut până acum la "Batem palma?" : 100.000 de lei!

„Mă simt norocos, inspirat am fost de oamenii ăștia, poate una dintre cele mai frumoase echipe pe care le-am avut în viața mea. Și în expediții am avut zeci, sute de oameni. Oamenii ăștia, din prima clipă, au fost uniți. Și cred că mi-au dat inspirație să aleg ce am ales. Habar nu am. Curaj am avut atunci când alții ar fi cedat pentru că asta am făcut toată viața. Atunci când alții au cedat.

David Neacșu: "Noi nu avem habar câtă putere avem în noi"

Sunt fericit, nu neapărat de bani, ci de faptul că am bucurat niște oameni. Toți, absolut toți s-au bucurat, mă simt încărcat de energie. Energia voastră și a concuremților de la "Batem palma?". Încercați să treceți de acea limită aproape imposibilă și o să vedeți că nu există nimic, decât în capul nostru! Noi nu avem habar câtă putere avem în noi. Câtă energie și câtă putere avem când credem că nu mai avem. Când ai ajuns la limită, înseamnă că nu ai ajuns unde trebuie", a declarat David Neacșu. 

Cu banii câștigați, acesta a declarat că va călători. „O să îmi acopere vreo trei-patru călătorii pe care le am în lume pe 2024. Măcar o parte. De acum până în noiembrie, în noiembrie am una grea, plec în Venezuela, în junglă, în toamnă vreau să plec în Papua Noua Guinee și am mai pățit un necaz pe acolo, pe acolo sunt triburi de canibali, iar în vară plec aproape de Cercul Polar. Da, "Batem palma?" o expediție pentru mine și la fiecare etapă m-am simșit mai pregătit", a adăugat acesta. 

 Emisiunea „Batem Palma", al treilea sezon

În luna aprilie, emisiunea „Batem Palma" s-a întors cu al treilea sezon. Regulile sunt deja cunoscute, însă acest sezon a venit cu o mare noutate! Dintre cei 24 de concurenți, calculatorul alege, zi de zi, câte un concurent. Cu fiecare rundă, persoana selectată va trebui să deschidă cutiile colegiilor și să spere că elimină cele mai mici sume pe care acestea le ascund.

După fiecare rundă, în funcție de sumele rămase în concurs, Banca îi va face o contraofertă pe care concurentul o poate accepta pe loc sau o poate refuza și merge mai departe în joc. Odată ce va accepta vreo ofertă a Băncii sau va câștiga suma din propria cutie, va avea posibilitatea să aleagă dacă merge mai departe și să joace una dintre versiunile cutiei 25 – A, B, C, D sau E! Odată ce jocul se încheie pentru un concurent, panelul de 24 va fi completat în următoarea zi de către o nouă persoană! De acolo, pentru toți aceștia, începe emoția de a fi ales de calculator și de a se întrece cu intuiția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net