El este criminalul fetiței din Berceni. A recunoscut că a omorât-o cu sânge rece

O nouă răsturnare de situație în cazul care a șocat întreaga țară! Cazul fetiței găsite moartă în lada unui pat dintr-un apartament din București tocmai a avut parte de o schimbare radicală! După ce însăși mama fetiței s-a numărat printre suspecți, un bărbat tocmai a recunoscut că el a ucis-o cu sânge rece pe cea mică!  

Mama fetiței a fost audiată ore întregi / FOTO: Facebook
Mama fetiței a fost audiată ore întregi / FOTO: Facebook

Întreaga țară a rămas înmărmurită după ce un caz șocant din Capitală a făcut înconjurul presei. Un cadavru a fost descoperit în lada unui pat, într-un apartament din cartierul Berceni. După o confuzie inițială în privința identității victimei, autoritățile au confirmat că trupul aparținea unei fetițe de doar 12 ani. După ce însăși mama acesteia s-a numărat printre suspecții principali ai anchetei, o nouă răsturnare de situație a schimbat total datele problemei!

Potrivit datelor oferite de către Antena 3 CNN, concubinul mamei victimei i-ar fi povestit acesteia că a omorât-o chiar el pe cea mică! Pe numele lui Ilie Marcel Șerbuc, bărbatul ar fi spus că ar fi avut un conflict cu victima, iar după ce a împins-o, ea s-a lovit la cap și a murit. Bărbatul este acum dat în urmărire de-a lungul continentului, fiind ultima dată văzut în Olanda, unde lucra din data de 25 mai. Însă, din 6 iunie, el nu a mai fost văzut de către colegii de la serviciu!

Criminalul ar fi recunoscut fapta

În ciuda declarației pe care ar fi avut-o în fața mamei victimei, medicii legiști au oferit o altă ipoteză despre modul în care a murit fetița. Potrivit acestora, decesul ar fi fost cauzat de către asfixiere, nu de către o lovitură la cap. Însă, polițiștii sunt acum pe urmele presupusului vinovat, pentru a elucida acest caz terifiant.  

Mama victimei a fost audiată vreme de 11 ore de către autorități, după ce a fost considerată suspectă în cazul crimei. Chiar și acum, ea rămâne martor în acest caz teribil, iar după ce a fost reținută vreme de 24 de ore în Spania (unde lucra), ea este acum în libertate. Femeia declară că este nevinovată.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net