El este primarul care oferă 50 de lei pentru poze cu cetăţeni care aruncă gunoaie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A încercat în mai multe feluri să determine cetățenii să nu mai murdărească orașul, dar nu a reușit. Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a decis să apeleze la copii. Edilul a anunțat că oferă 50 de lei pentru fotografii cetăţenii care aruncă gunoaie pe unde apucă.

Traian Ogâgău, primarul oraşului Sângeorz-Băi, a anunţat pe contul de Facebook că oferă câte 50 de lei celor care trimit poze cu cetăţenii care aruncă gunoaie pe unde apucă. Edilul îi îndeamnă pe tineri şi pe adolescenţi să îşi facă bani de buzunar surprinzându-i pe alţii când fac mizerie. 


    Primarul Traian Ogâgău a încercat în mai multe feluri să determine cetățenii să nu mai murdărească orașul, dar nu a reușit
Primarul Traian Ogâgău a încercat în mai multe feluri să determine cetățenii să nu mai murdărească orașul, dar nu a reușit

”Peste tot este dezastru! Golesc atelajele de diverse resturi peste tot, pe proprietăţi private, ceilalţi vin la primar ca să rezolve problema. Încercăm şi astfel de variante. Toţi copiii au telefoane, zburdă peste tot, îşi fac şi eu un ban de şcoală. Scoateţi telefoanele şi împreună reuşim”, a fost mesajul primarului Traian Ogâgău.

Edilul se luptă cu mizeria încă de când a preluat fotoliul de primar, în 2016. Acesta a început cu amenzi şi chiar a încercat să îi facă de ruşine pe cei care nu ocrotesc natura, postând poze cu ei pe reţeaua de socializare Facebook.

Amezile aplicate de către Poliţia Locală a Primăriei Sângeorz-Băi pentru cei care fac mizerie în spaţiul public variază între 50 şi 100 de lei.

image
image
image
image
image
image
subiecte romana bac 2018 sesiunea de toamna 18931500 jpeg
San Vito Lo Capo pixabay jpg
autostrada jpeg
Nor praf saharian romania Shutterstock jpg
rosii jpg
image png
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net