Ele sunt noile apariţii sexy din Parlament!

simeon stalpnicul png

Pe l├óng─â politicienii pe care deja ├«i cunoa┼čtem ┼či care au c├ó┼čtigat alegerile de duminic─â, ├«n noul Parlament vor intra ┼či c├óteva doamne ┼či domni┼čoare mai pu┼úin cunoscute. Ne vom familiariza, ├«ns─â, repede cu ele, ├«ntruc├ót ne vor atrage privirile datorit─â calit─â┼úilor lor fizice. Click! v─â face cuno┼čtin┼ú─â cu c├óteva dintre sexy-parlamentarele noastre.

simeon stalpnicul png

C─ât─âlina ┼×tef─ânescu, de 23 de ani, a fost aleas─â deputat USL ├«n Turnu M─âgurele, fiind unul dintre cei mai tineri parlamentari. T├ón─âra a fost secretara lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, ea fiind ├«nscris─â ├«n partid din 2008. C─ât─âlina ┼×tef─ânescu a absolvit Facultatea de Limbi ┼či Literaturi Str─âine, din cadrul Universit─â┼úii Bucure┼čti. De asemenea, a urmat studiile master ÔÇ×Politici publice ┼či integrare european─â", la ┼×coala Na┼úional─â de Studii Politice ┼či Administrative, din Bucure┼čti. Vorbe┼čte fluent engleza, portugheza ┼či rusa.

Gabriela Poda┼čc─â, de 28 de ani, a c├ó┼čtigat un fotoliu de deputat ├«n Capital─â. ├Änainte de a candida la alegerile parlamentare, Poda┼čc─â a fost consiliera lui Victor Ponta. Gabriela Poda┼čc─â a absolvit ┼×coala Na┼úional─â de Studii Politice ┼či Administrative. Proasp─âtul parlamentar se ocup─â de departamentul de comunicare al PSD ┼či de imaginea lui Victor Ponta.

Raluca Surdu (34 de ani), a candidat din partea USL ├«n C─âl─âra┼či pentru Camera Deputa┼úilor ┼či a c├ó┼čtigat. Surdu este vicepre┼čedinte al filialei PNL C─âl─âra┼či ┼či este so┼úia ┼čefului de la RA-APPS. Potrivit declara┼úiei de avere, Georgian-Gabriel Surdu a c├ó┼čtigat, ├«n 2009, circa 82.000 de lei, ca ┼čef al RA-APPS, iar so┼úia sa, 27.000 de lei, ├«n calitate de consilier juridic.

Simona Bucura Oprescu, de 30 de ani, a ob┼úinut un mandat de deputat pentru USL, ├«n Mioveni, jude┼úul Arge┼č. Ea a adunat 71% din voturi. Simona Bucura Oprescu este general manager la o firm─â de concep┼úie ┼či produc┼úie publicitar─â si are dou─â mandate de consilier jude┼úean la activ.

Ana Birchall, de 39 de ani, a c├ó┼čtigat pentru USL fotoliul de deputat ├«n Colegiul 3 Diaspora. "Am 39 de ani, sunt c─âs─âtorit─â de 14 ani cu Martyn ┼či ├«mpreun─â avem o minun─â┼úie de b─âiat de 10 ani ┼či jum─âtate, Andru┼úu", scrie pe site-ul personal Birchall. Ea este ┼čefa Departamentului de Educa┼úie din PSD, este licen┼úiat─â ├«n ┼čtiin┼úe juridice ┼či are doctoratul la Yale Law School SUA.

┬źVeteranele┬╗ frumuse┼úii, la un nou mandat

├Än Parlament le vom revedea, ├«ns─â, ┼či pe Alina Gorghiu, Elena Udrea, Cristina Pocora, Raluca Turcan ┼či Oana Niculescu Mizil. ┼×i asta, pentru c─â ┼či ele au c├ó┼čtigat c├óte un loc ├«n Parlament. Cristina Pocora (33 de ani, USL) a ob┼úinut un mandat de deputat de Ialomi┼úa. La r├óndul s─âu, Alina Gorghiu (34 de ani, USL) a ob┼úinut un mandat de deputat ├«n Bucure┼čti.

┼×i Elena Udrea (38 de ani, PDL) a c├ó┼čtigat, chiar dac─â prin redistribuire.Ea a ob┼úinut un loc ├«n Camrea Deputa┼úilor, dup─â ce a candidat ├«n Colegiul Roman-Ion Creang─â, jude┼úul Neam┼ú. Manuela Mitrea (49 de ani, USL) va fi, ├«n continuare, deputat de Bucure┼čti. Manuela Mitrea este c─âs─âtorit─â cu Miron Mitrea ┼či are cinci copii. Oana Niculescu Mizil (37 de ani, USL) a c├ó┼čtigat un mandat de deputat ├«n Sectorul 5,condus chiar de iubitul ei, primarul Marian Vanghelie. Raluca Turcan (36 de ani, PDL) a c├ó┼čtigat un nou mandat de deputat de Sibiu. Ea este c─âs─âtorit─â cu fostul consilier al pre┼čedintelui Traian B─âsescu, Valeriu Turcan, ┼či are un copil.

simeon stalpnicul png

Click! spune

Potrivit Biroului Electoral Central, USL a obţinut cele mai multe voturi la alegerile parlamentare, după numărarea totală a voturilor. Astfel, la Camera Deputaţilor, USL a obţinut 58,63% dintre voturi, ARD - 16,50%, PP-DD - 13,99%, UDMR - 5,13%. La Senat, USL a obţinut 60,10%, ARD - 16,70% , PP-DD - 14,65%, UDMR - 5,23%. Prezenţa la urne a fost de 41,76 %, potrivit purtătorului de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

Astfel, din totalul de 18.423.066 cet─â┼úeni cu drept de vot, au mers la urne 7.694.180. Sistemul uninominal cu compensare (n. r. - care recompenseaz─â partidele care nu au c├ó┼čtigat colegii uninominale, dar au ob┼úinut procente peste pragul electoral de 5%) face ca Parlamentul viitor s─â aib─â un num─âr record de membri, 588, fa┼ú─â de 471 de membri c├ót are actualul Parlament. Astfel, USL, va avea 395 de parlamentari, ARD - 80, PPDD - 67, UDMR - 27, iar minorit─â┼úile - 18.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg