Elena Udrea s-a închis în casă, iubitul cară cumpărături. Cum a fost surprins Adrian Alexandrov

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost  condamnată la 8 ani  de închisoare de Curtea  de Apel Bucureşti, în dosarul  finanţării campaniei  electorale din 2009
Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009

Trece din nou prin aceleaşi emoţii ca în “Dosarul Gala Bute”, unde a fost condamnată la închisoare cu executare. Pe 2 martie, Elena Udrea a primit o sentinţă grea, de 8 ani de închisoare, iar de atunci parcă s-a ascuns într-o carapace, nefiind de găsit. Gurile rele spun că fosta politiciană vrea să fugă din ţară. Nu ar fi exclus, având în vedere că a procedat la fel şi în trecut.

Începutul primăverii a adus veşti proaste Elenei Udrea.  Fosta politiciană a fost condamnată la 8 ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009, fiind găsită vinovată de şapte fapte. În plus, instanţa a decis confiscarea a circa un milion de lei de la Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării şi fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu. De marţi, de când a aflat această decizie, care nu este încă definitivă, Udrea a fost ca un vulcan, a ajuns chiar să o blesteme pe judecătoarea care i-a dat sentinţa. “O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte. Cum să dai 8 ani pentru aşa ceva? Am omorât pe cineva? Dacă dăm pentru crime şi violuri 5-7 ani, am ajuns să dăm pentru corupţie 8 ani?”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

După această ieşire, acum blonda este de negăsit. Nu a mai ieşit deloc din casă şi se pare că este dărâmată de teribila veste. Cumpărăturile pentru casă le face doar iubitul ei, Adrian Alexandrov. Zilele trecute acesta  a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce  pleca la muncă cu Mercedesul de 150.000 de euro care îi aparţine partenerei sale. S-a  întors în jurul prânzului acasă, la Corbeanca. După ce a primit lista de cumpărături necesare, Alexandrov a mers direct către supermarketul aflat lângă casă. După cum se poate observa în fotografii, poartă masca neregulamentar. Şi-a pus-o sub bărbie după ce a ieşit de la cumpărături. Acesta s-a întors cu câteva baxuri de apă şi nişte pungi cu legume, şi a plecat direct spre casă. Cea de-a doua maşină a Elenei Udrea s-a întors acasă având doar bona în interior. Nici urmă de Elena Udrea, ceea ce ar confirma bârfele celor din jur. Şi anume că ar fi fugit din ţară. Totuşi, Elena a spus că nu ar face acest lucru. “Nu este o variantă să pleci din ţară, unde să plec?!  Nu am mai plecat şi m-am întors?!  Să te duci pe acolo şi să stai în puşcăriile altora. Nu vedeţi că se întorc toţi. Credeţi că în lumea asta mai e vreun loc unde să te mai duci şi să ţi  se facă dreptate”, a tunat Udrea, neagră de supărare, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu.


    Cumpărăturile  pentru casă le  face acum doar  iubitul Elenei Udrea,  Adrian Alexandrov
Cumpărăturile pentru casă le face acum doar iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov

Şi iubitul are probleme cu legea


    Adrian Alexandrov conduce Mercedesul  de 150.000 de euro  al fostei politiciene
Adrian Alexandrov conduce Mercedesul de 150.000 de euro al fostei politiciene

În octombrie 2020, Adrian Alexandrov a fost surprins de radar circulând cu 152 km/h pe DN5, în dreptul localităţii Călugăreni, pe o porţiune de drum unde limita maximă legală este de 100 km/h. Iubitul Elenei Udrea se deplasa într-un automobil marca BMW. El s-a ales cu permisul suspendat pentru trei luni şi o amendă de 1.305 lei. Pe data de 25 martie 2021, acesta este citat la Tribunalul Giurgiu într-un proces împotriva Inspectoratului Judeţean de Poliţie, deoarece începe apelul în dosarul în care cere anularea procesului verbal prin care a fost lăsat fără permis anul trecut. El a pierdut pe fond.


    Adrian Alexandrov conduce Mercedesul de 150.000 de euro al fostei politiciene
Adrian Alexandrov conduce Mercedesul de 150.000 de euro al fostei politiciene

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net