Elena Udrea și-a sărbătorit fetița la Disneyland Paris! Imagini de poveste din locul adorat de cei mici

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a sărbătorit ziua de naștere a micuței Eva Maria la Disneyland ParisFoto: Facebook
Elena Udrea a sărbătorit ziua de naștere a micuței Eva Maria la Disneyland ParisFoto: Facebook

Elena Udrea și partenerul acesteia, Adrian Alexandrov, au dus-o pe fetița lor cu ocazia zilei ei de naștere într-un loc magic și adorat de toți copiii: Disneyland.

Fetița fostului ministru al Turismului crește văzând cu ochii, iar acum se află în perioada în care visează la prințese și rochițe de bal colorate. Acestea fiind zise, cei doi părinți nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să o ducă pe micuța Eva în târâmul fanteziei, unde desenele animate pe care aceasta le privește prin viață.

Elena Udrea a serbat ziua fetiței ei la Disneyland

Eva Maria a ajuns în locul mult visat și și-a sărbătorit ziua de naștere îmbrăcată în prințesă, iar părinții ei au însoțit-o pentru a vizita atracțiile parcului vestit de distracții, Disneyland Paris.

Elena Udrea a publicat în mediul online mai multe fotografii de la locația adorată de cei mici, alături de un mesaj dedicat fetiței ei, cu ocazia împlinirii a 3 anișori. „La mulți ani, fetița mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viață mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume”, a scris Elena Udrea în mediul virtual.

Pe Eva o așteaptă și o petrecere

Mămica a oferit și detalii despre surpriza făcută fetiței ei, dezvăluind că micuța doarme neîntoarsă după ziua plină de aventuri. „E obosită, a adormit acum. A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie. Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a dezvăluit Elena Udrea, la Teo Show, purtând o coroniță de prințesă pe cap.

Adrian Alexandrov a mărturisit că Eva și-a dorit să îi cunoască pe celebrii Mickey și Minnie Mouse, dorință pe care au avut ocazia să i-o îndeplinească. Mai mult, ea va avea parte și de o petrecere pe măsură, de la care nu va lipsi tortul.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net