Elena Udrea și Adrian Alexandrov au planuri de botez și nuntă, în România. «Abia aștept să o aduc acasă pe Eva»

Ultima actualizare:
Adrian Alexandrov și Elena Udrea își doresc să își boteze micuța în România
Adrian Alexandrov și Elena Udrea își doresc să își boteze micuța în România

Elena Udrea și Adrian Alexandrov își doresc neapărat să facă nunta și botezul micuței lor, Eva Maria, în România. Deși aceste două frumoase evenimente din viața lor trebuiau să aibă deja loc, în special creștinarea fetiței, cuplul depinde de decizia instanțelor de judecată, care vor determina soarta Elenei Udrea, care dacă s-ar întoarce acum în țara noastră ar fi arestată.

Căutându-și libertatea în Costa Rica, de unde a trimis o cerere de anulare a sentinței definitive prin care a fost condamnată, în iunie 2018, la 6 ani de închisoare în Dosarul Gala Bute, Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, așteaptă cu nerăbdare o decizie pozitivă din partea legii, care să le permită organizarea nunții și a botezului fetiței lor. Iubitul Elenei, care face mereu naveta Costa Rica - România, a dezvăluit pentru Libertatea că dorința lor cea mai mare ar fi ca cele două evenimente importante din viața lor să aibă loc aici, în țară

Adrian a susținut că partenera lui de viață are foarte mare grijă de micuța Eva
Adrian a susținut că partenera lui de viață are foarte mare grijă de micuța Eva

Elena Udrea și Adrian Alexandrov vor să facă nunta și botezul în România 

Eva a crescut, mai are un pic și face 9 luni, pe 20 iunie. Este o frumusețe de copil și, cel mai important, e și foarte cuminte. Nu am avut probleme cu ea, nu plânge noaptea, nu ne ține treji. Noi, din fericire, am avut noroc, pentru că știu cazuri de părinți care nu dormeau cu nopțile, atât de obositor era”, a spus partenerul fostului ministru al Turismului. 


    Adrian a susținut că partenera lui de viață are foarte mare grijă de micuța Eva Foto Facebook
Adrian a susținut că partenera lui de viață are foarte mare grijă de micuța Eva Foto Facebook

Adrian Alexandrov: „Elena este o mămică foarte bună”

Chiar dacă va împlini săptămâna viitoare 9 luni, Eva nu a fost deocamdată creștinată și asta pentru că părinții așteaptă să se decidă soarta Elenei Udrea, pentru a afla dacă se pot întoarce sau nu în România. „Ne dorim foarte mult să face botezul și nunta aici, dar încă nu ne punem face planuri, pentru că nu știm ce se întâmplă.

Vedem dacă i se aprobă statutul Elenei (de refugiat politic n.r.) și, în funcție de aceste lucruri, vom lua și o decizie în perioada următoare. Eu abia aștept să o aduc acasă pe Eva. A început să înțeleagă lucruri deja. Când îi spui să facă anumite lucruri, chiar începe să înțeleagă. Elena e liniștită, în măsura în care se poate. E o mămică foarte bună și are grijă foarte mult de copil”, a mai declarat Alexandrov, pentru sursa menționată anterior. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net