Elena Udrea și iubitul, planul secret de după eliberare: «Vrem să venim în țară ...»

Ultima actualizare:

    Elena Udrea îşi poate ţine din nou în braţe fetiţa pe care a lăsat-o singură, fără să vrea, la 13 zile de viaţă
Elena Udrea îşi poate ţine din nou în braţe fetiţa pe care a lăsat-o singură, fără să vrea, la 13 zile de viaţă

În cele 82 de zile petrecute în penitenciarul din Costa Rica, Elena Udrea a numărat secundele până la eliberare. Minunea s-a întâmplat chiar în Ajun de Crăciun. În cele două zile petrecute în libertate, controversata blondă a trăit intens. Revederea fiicei, îmbrăţişările cu iubitul şi cu mama, împodobitul bradului şi aniversarea a 45 de ani au fost cel mai preţios cadou din viaţa ei.

De la agonie la extaz! Cam aşa a fost acest început de săptămână pentru blonda controversată din politica românească. Pe data de 3 octombrie, Elena Udrea era săltată de poliţiştii din Costa Rica şi dusă la penitenciarul din San Jose. Judecătorii nu au fost impresionaţi de faptul că era lăuză şi că trebuia să îşi alăpteze fiica de numai 13 zile, ci au ”aruncat-o” într-o închisoare rece.

Coşmarul din puşcărie

De la doamna cochetă, coafată care dormea pe aşternuturi de mătase, Udrea s-a trezit că trebuie să împartă patul cu Alina Bica, în micuţa cameră cu alte femei reţinute pentru fapte grave. ”Pentru mine a fost traumatizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil şi la faptul că era singură acasă, mă rog, fără mine. Am stat în acelaşi pat cu doamna Bica. Două luni am avut un singur pat, noroc că Alina e foarte slabă şi am reuşit să încăpem amândouă. Poate a fost şi o parte bună, pentru că, fiind împreună, am trecut mai uşor peste perioada asta”, a declarat Udrea la România TV. “A fost o experienţă foarte grea de data aceasta. Spun de data aceasta pentru că o compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventiv în România”, a completat fostul politician şi la Antena 3.

Iată că minunea a venit şi pentru ea în Ajun de Crăciun. Magistraţii de la Curtea Supremă au decis eliberarea ei din arest preventiv, ceea ce s-a şi întâmplat luni, 24 decembrie. Eliberarea a venit fix la o săptămână de când logodnicul ei, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook o poză cu fetiţa lor Eva Maria (3 luni) în braţe, şi mesajul ”Moş Crăciun, adu-o pe mami acasă”. Chiar aşa s-a întâmplat, iar de luni seara Elena se află în libertate.

Celebra blondină, condamnată iniţial la 6 ani de detenţie pentru acte de corupţie, s-a bucurat şi a trăit la maximum primele zile alături de cei dragi. Cel mai important moment a fost acela când şi-a strâns la piept fiica, apoi îmbrăţişarea mamei Maria Veliceasa şi a logodnicului Adrian Alexandrov care s-a descurcat foarte bine în postura de tătic, dar şi de afacerist, pentru că a reuşit anul acesta să vândă proprietăţi în valoare de 4 milioane de euro. 

Şi-a serbat ziua în familie

Familia a reuşit să recupereze timpul pierdut, locuinţa a fost îmbodobită, Eva Maria a fost îmbrăcată în Crăciuniţă, iar Elena Udrea, îmbrăcată într-o rochie înflorată şi necoafată, a postat un mesaj chiar în ziua de Crăciun: ”Dumnezeu a făcut o minune şi sunt acasă de Crăciun! Mulţumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine şi pentru bebeluşul meu! Le mulţumesc mamei şi lui Adrian că au avut grijă de Eva în lipsa mea, sunt o bunică şi un tătic minunaţi! Multumesc celor care au făcut posibilă eliberarea mea înainte de sărbători! Vă urez Crăciun Fericit!”, a scris Udrea pe Facebook.

A petrecut în sânul familiei nu doar Crăciunul, ci şi ziua de naştere, întrucât, în 26 decembrie, fosta febleţe a lui Traian Băsescu a împlinit vârsta de 45 de ani. Dacă altădată se lăsa cu chermeze, de data aceasta a ciocnit cu ai ei şi a răspuns la sute de mesaje şi de telefoane primite de la cei care o cunosc.

Adrian, un tătic devotat
Adrian, un tătic devotat

Despre revenirea în ţară

Adrian ne-a dezvăluit marea lor dorinţă: “acum că Elena e din nou acasă ne dorim să venim în ţară ca să o botezăm pe Eva”. Dar nu se ştie când va fi posibil acest lucru, deoarece Udrea a declarat: „Eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc prin lume, ci pentru că am fost ţinta unui abuz în ţara mea. Vom vedea, copilul deocamdată nici nu are paşaport. Eu sunt refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu. Vom vedea, nu aş vrea să spun mai multe lucruri acum pentru că aici, în Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile şi nu aş vrea să încurc ce am de făcut aici. Vom vedea zilele următoare. Nu e vorba de frică, însă trebuie să am o analiză corectă asupra a ceea ce se întâmplă. Nu înseamnă că această decizie a Înaltei Curţi schimbă neapărat lucrurile pentru că aceiaşi judecători vor judeca din nou cauzele. Faptul că s-au desfiinţat nişte decizii nu înseamnă că neapărat s-a schimbat totul, au rămas aceiaşi judecători”, a explicat fostul ministru, referitor la momentul când ar putea reveni în ţară.

«Alinei Bica i s-a pus pistolul la cap»

Elena Udrea a povestit şi despre momentul arestării de pe stradă, în Costa Rica, când se afla la plimbare cu propriul copil. „Gândiţi-vă că eram pe stradă cu copilul meu, la prima ieşire cu un copil de 13 zile. Ne întorceam acasă pentru că trebuia să mănânce. M-au luat de pe stradă şi nu i-a interesat. E foarte greu cu drepturile omului oriunde în lume. Alina Bica a fost luată de pe stradă, i s-a pus pistolul la cap, în condiţiile în care noi anunţaserăm unde suntem, aveau telefoanele noastre, ale avocaţilor, nu ne-am ascuns, nu am fugit. Eu pot să trec peste foarte multe lucruri şi probabil că Dumnezeu mi-a dat putere să rezist la multe încercări, dar faptul că am fost luată de lângă copilul meu de 13 zile şi timp de trei zile nu a interesat pe nimeni că un copil creşte fără mamă şi e nevoit să se hrănească altfel decât la sânul mamei, pentru mine a fost o încercare care mă pune pe gânduri”, a spus Elena Udrea la Antena 3. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net