Elena Udrea, ținta hackerilor! Ce au găsit atacatorii

Ultima actualizare:

    Elena Udrea (42 de ani)
Elena Udrea (42 de ani)

Elena Udrea este un personaj de interes în România. Jurnaliștii o vânează la fiecare apariție publică, dar se pare că presa nu este singura care încearcă să obțină informații prețioase de la ea.

Elena Udrea a fost ținta hackerilor, care i-au accesat adresa de email. Totul s-a întâmplat chiar înainte de scandalul cu excursia de la Paris pe care a făcut-o împreună cu Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu, izbucnit în septembrie 2014, potrivit romaniatv.net.

Se pare că hackerii au cerut factura de la hotelul la care Udrea a fost cazată. „Când am contactat hotelul pentru a afla în ce condiţii au dat factura pe care eu am plătit-o acolo, mi-au reportat un mail. A fost accesată adresa mea de mail şi s-a cerut factura. A fost folosită adresa mea de mail! De pe adresa mea a fost trimisă o solicitare în septembrie 2014 către hotel în care chipurile eu ceream acea factură. Dacă nu mă arestau şi nu începea toată nebunia, probabil mergeam mai departe să fac o plângere la DIICOT să aflu cine sunt cei care şi-au permis filajul de la Paris şi să folosească adresa mea de mail ilegal. Eu am o singură adresă de mail de pe care am corespondat şi cu membrii Guvernului, şi cu preşedintele României, cu toată lumea”, a declarat ea.

În urmă cu două luni, și Traian Băsescu a fost victima unui atac al hackerilor. Fostul șef de stat a scăpat ieftin, întrucât computerul vizat de aceștia nu conținea niciun fel de informație secretă sau importantă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net