Eleva violată de la Jean Monnet e în stare de şoc: «Are coşmaruri, plânge, ţipă»

22 noiembrie 2011
simeon stalpnicul png

Costel R., tatăl Oanei, eleva de la liceul Jean Monnet care l-a acuzat de viol pe profesorul de sport Octavian Vişan, spune că fiica luni nu a trecut peste şocul suferit.

Bărbatul (foto jos, alături de Oana) a declarat că este şocat de faptul că profesorul de sport susţine în continuare că o iubeşte pe fiica lui.

"Deocamdată pot să spun că justiţia şi-a făcut datoria. Orice fată trebuie protejată, fie că are bani, fie că nu are bani, protejată de lege şi să fie susţinută nu demonizată. Mi-e teamă ca fiica mea să nu facă vreo prostie de la atâta presiune mediatică. Nu pot să stau lână ea tot timpul, mi-e frică şi când merge la toaletă. În fiecare noapte mă chinui să o culc. La 2-3 noaptea, ea plânge în pat. Stau să o pândesc din camera cealaltă să văd dacă doarme. Are coşmaruri, plânge, ţipă. Eu mă bucur că nu mi-a omorât-o, că nu s-a întâmplat o nenorocire mai mare că încă mai trăieşte, că pot să o duc la psiholog, la un psihiatru. Profesorul continuă să declare că o iubeşte pe fiica mea. Mă întreb dacă e zdravăn la cap” a declarat tatăl fetei, pentru emisiunea „Drept la Ţintă”, de la Kanal D.

Citeşte şi:

Doar colegii de celulă i-au urat «profului violator» La mulţi ani!

Profesorii, trofeu pentru eleve?

Eleva de la «Jean Monnet»: «Haide, vino şi fă-o, ştiu că şi tu vrei asta!» VIDEO

Tatăl elevei de la «Jean Monnet» este supărat-foc: «Nu e gata nici acum certificatul care arată că mi-a violat fata!»

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022