Elodia, declarată oficial moartă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Părinţii Elodiei Ghinescu simt că începe să se facă dreptate. După mai bine de 4 ani de la dispariţia fiicei lor, au reuşit să o declare oficial, moartă. Acum, fostul soţ al Elodiei şi principalul suspect de uciderea acesteia, poate fi judecat pentru omor.

Primăria Câmpulung Muscel a eliberat, ieri, certificatul de deces al Elodiei Ghinescu, avocata dispărută din Braşov la 29 august 2007. Documentul a fost ridicat de avocata familei Ghinescu, Crina Radu, de la Câmpulung fiindcă aici s-a născut Elodia.

Actul de deces a putut fi, în sfârşit, emis de Primărie, după ce sentinţa de declarare a morţii Elodiei, dată de Judecătoria Braşov, nu a fost atacată cu apel şi a rămas definitivă.

Certificatul de deces va fi depus la dosarul de omor al avocatei

simeon stalpnicul png

Asta după ce, de două ori la rând, în sentinţă s-au strecurat nişte erori materiale care au trebuit îndreptate. Acum, certificatul de deces se află în posesia avocatei Crina Radu, care îl va depune la dosarul de omor în care soţul Elodiei, poliţistul Cristian Cioacă, este cercetat pentru uciderea acesteia.

Dosarul se află în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi, odată cu acest certificat, Cioacă ar putea fi trimis în judecată pentru omor, în lipsa cadavrului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net