Emi Pian, c─âm─âtarul de top cu 6 clase. Ce gaj cerea de la datornici

image
Emi Pian era cămătar de profesie și juca sume colosale la barbut

Liderul clanului Duduienilor, Florian Mototolea, zis Emi Pian, era cunoscut drept cămătarul de top cu 6 clase. Alături de tatăl său, acesta controla sectorul 6 și făcea bani frumoși din împrumuri. Iată ce gaj le cerea datornicilor!

Emi Pian f─âcea o adevarat─â avere din c─âm─âtarie. Acesta era cunoscut ├«n bran╚Ö─â drept c─âm─âtarul de top cu 6 clase. Nu avea carte, nici ocupa╚Ťie, ├«ns─â nu-i lipsea s├óngele de infractor.

Alături de tatăl său, Nicolae, Pian coordona clanul Duduienilor specializat în cămătărie. Îi prindea pe oameni la ananghie, le oferea împrumuturi de bani, dar în schimb le cerea gaj mașini, case, pe care nu le mai restituia, chiar dacă își primea sumele înapoi. 

├Än plus, se folosea de o ├«ntreag─â re╚Ťea de recuperatori, pu╚Öi s─â bage spaima ├«n victime, c─ârora le cerea taxe de protec╚Ťie.

Comandoul Duduienilor comitea jafuri armate la comand─â, ├«n locuin╚Ťele membrilor clanului fiind g─âsit un adev─ârat aresnal de muni╚Ťie, ├«n urm─â cu mai mul╚Ťi ani. ┬á

Emi Pian a stat dup─â gratii 2 ani pentru c─âm─ât─ârie

Interlopul Emi Pian a fost condamnat definitiv, pe 13 octombrie 2017, la 3 ani ╚Öi 8 luni pentru infrac╚Ťiunea de ╚Öantaj, camat─â ╚Öi influen╚Ťarea declara╚Ťiilor.

Decizia de eliberare condi╚Ťionat─â a fost dat─â pe 4 septembrie 2019, de Judec─âtoria Sectorului 5 ╚Öi cum sentin╚Ťa nu a fost contestat─â de procurori a r─âmas definitiv─â dup─â trei zile.

De╚Öi, ar fi trebuit s─â r─âm├ón─â ├«n pu╚Öc─ârie p├ón─â la 16 ianuarie 2021, c├ónd ├«╚Öi isp─â╚Öea condamnarea. ├Än decizia de motivare, judec─âtorul a ar─âtat c─â ÔÇŁacesta este o persoan─â cu un nivel de ╚Öcolarizare redus (6 clase), nu are o ocupa╚Ťie, nu are loc de munc─â, ob╚Ťin├ónd venituri din acordarea de ├«mprumuturi cu dob├ónd─âÔÇŁ.

├Än ultimul cuv├ónt, Emi Pian a recunoscut acuza╚Ťiile ╚Öi a cerut o pedeaps─â mai bl├ónd─â. El a spus atunci c─â are trei copii, un nepo╚Ťel de dou─â luni, c─â are un loc de munc─â ╚Öi c─â s-a ├«mp─âcat cu b─ârbatul pe care l-a ├«mprumutat cu bani.

A fost așteptat cu șampanie și cu artificii la poarta închisorii Rahova și la nici un an a fost ucis.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/tatal-lui-emi-pian-interlopul-nicolae-duduianu-murit-puscarie-i-cedat-inima-de

https://www.click.ro/news/national/cine-fost-emi-pian-interlopul-ucis-pe-strazile-capitalei-era-liderul-clanului-duduianu

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia