Eveline Păuna, noul ofițer de presă de la Ministerul Sportului: «Nu m-am pretat la favoruri sexuale»

Noul responsabil cu mass-media din cadrul Ministerului Sportului vine din rândul jurnaliștilor, însă înainte de a intra în presă a avut o relație complicată cu lumea modellingului. Eveline Păuna (32 de ani) și-a încercat norocul la un concurs de miss, dar a fost exclusă din competiție după un scandal cu iz sexual.

image

Cu înclinații artistice de mică, Eveline Păuna a studiat vioara și baletul, iar talentul ei a adus-o, la un moment dat, în corpul de balet de la ”Surprize, Surprize!”, în anii de glorie ai emisiunii de la TVR 1.

După câteva experiențe eșuate pe scena modei, Eveline s-a dedicat jurnalismului. A avut mai multe emisiuni la Money Channel, TVR 2 și Trinitas, a scris câteva cărți, apoi a fost consilier secretar de stat în Ministerul Culturii. Eveline Păuna a mai fost angajată la Ministerul Turismului, dar și la Ministerul Economiei! Apoi a migrat pe zona pe PR pentru mai multe evenimente. Tânăra este angajată și la Teatrul Excelsior, ca șef Serviciu asistență dramaturgică, marketing și promovare spectacole.

Eveline Păuna, dezamăgită de atmosfera din jurul concursurilor de miss

Noul ofițer de presă de la Ministerul Sporturilor a vorbit la un moment dat, într-un interviu pentru Click!, despre experiența ei amară cu ”Miss România”.

„Am prezentat pentru mai toţi designerii noştri, dar m-am rupt de lumea aceasta din cauza unei întâmplări neplăcute. În 2004, când aveam 15 ani, mă aflam la repetiţiile pentru Miss România de la Fashion Week. În seara dinaintea finalei am fost descalificată fără vreun argument.

La 11 noaptea mi-am chemat părinţii pentru a cere lămuriri omului care se ocupa de acel concurs, Nelu Mirea, şi li s-a spus că atât eu, cât şi ei vor înţelege mai târziu motivul pentru care m-au exclus. Câteva zile mai târziu am auzit că în seara respectivă s-au probat chei de la dormitoarele participantelor şi că acel concurs era doar un târg de fete, care plăteau defilarea pe podium cu o noapte de amor. Nu vreau să generalizez şi să arunc acest stigmat peste Bucharest Fashion Week, un festival la care participă şi profesionişti.

Printre aceştia, însă, se strecoară şi oameni de afaceri potenţi financiar, care-şi asortează la maşina din parcare câte o domnişoară dornică de afirmare. Am fost dată afară de la Miss, pentru că nu m-am pretat la favoruri sexuale", a declarat Eveline Păuna, pentru Click! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net