Examenele pentru permisul auto, suspendate în București. Un examinator ar fi suspect de COVID-19

Ultima actualizare:

    Examenele auto au fost supendate din 17 martie
Examenele auto au fost supendate din 17 martie

Coronavirusul a dat peste cap examinările pentru permisele de conducere în perioada stării de urgență, dar iată că nici acum nu au dispărut problemele. În București, examenele pentru permisul auto vor fi suspendate temporar, începând de azi, 2 iulie, a anunțat Prefectura București.

Decizia a fost luată pentru că un examinator este suspect de COVID-19, scrie Digi24. Prefectul Municipiului București a anunțat că a a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar mai multe activități ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor București.

Este vorba despre proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere și programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere. Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului în termen util, potrivit comunicatului.

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net