EXCLUSIV Borcea face afaceri ┼či din ├«nchisoare! Ultima lovitur─â a fostului dinamovist

simeon stalpnicul png
Cristi Borcea

Fostul finan┼úator de la Dinamo a transformat ┼×trandul Ciurel, din Bucure┼čti, ├«ntr-un complex de distrac┼úie.

Se afl─â dup─â gratii de luni bune, dar asta nu-l ├«mpiedic─â s─â se ocupe ├«n continuare de afaceri. Prin intermediul so┼úiei sale, Alina Vidican, Cristi Borcea a reu┼čit s─â transforme ┼×trandul Ciurel, din Capital─â, ├«ntr-un adev─ârat parc acvatic. Iat─â cum arat─â!

Pu┼čc─âria nu-l usuc─â la bani. Afacerile ├«i merg ├«n continuare, iar conturile ├«i cresc v─âz├ónd cu ochii. Cristi Borcea (44 de ani) are grij─â ca toate investi┼úiile, pe care le are ├«n derulare, s─â-i mearg─â ca pe roate.

Visul lui a fost ca ┼×trandul Ciurel, concesionat de la Prim─âria Capitalei, ├«n 2010, s─â nu mai fie doar un simplu loc de b─âl─âceal─â pentru cei care locuiesc ├«n cartierul Cr├ónga┼či, ci un adev─ârat complex de distrac┼úie, unde s─â se str├óng─â oameni din toate col┼úurile ora┼čului.

Parcul acvatic Magic Place are cinci piscine, un bazin cu valuri, opt tobogane cu ap─â pentru adul┼úi ┼či alte opt pentru copii, baruri pe plaj─â, zon─â pentru gr─âtare, un restaurant, denumit Paradisso, terenuri de fotbal, baschet ┼či tenis ┼či o parcare cu 126 de locuri. ├Än viitorul apropiat, va fi gata ┼či un ballroom cu etaj, unde vor fi organizate nun┼úi ┼či botezuri. Muncitorii f─âceau ieri ultimele retu┼čuri ├«n zona piscinilor.

Parcul acvatic se deschide pe 1 iulie, dar, deocamdat─â, nu se ┼čtie care este pre┼úul de intrare. Borcea a fost condamnat la 6 ani 4 luni ├«n ÔÇťDosarul TransferurilorÔÇť ┼či e ├«n pu┼čc─ârie din 4 martie. El se afl─â ├«nchis la Penitenciarul Poarta Alb─â, din Constan┼úa.┬á┬á ┬á

Alina Vidican a urm─ârit lucr─ârile

So┼úia lui Cristi Borcea, Alina Vidican (29 de ani), a fost cea care s-a ocupat de lucr─âri. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe ┼čantier, ├«n urm─â cu dou─â luni, ├«n timp ce le d─âdea indica┼úii muncitorilor. Surse din anturajul celor doi vorbesc despre faptul c─â Borcea ┼úine permanent leg─âtura cu so┼úia lui, c─âreia ├«i spune exact ce trebuie s─â fac─â ├«n aceea ce prive┼čte afacerea.

image
Click! v-a prezentat ├«n 5 aprilie ÔÇťinspec┼úiaÔÇŁ pe ┼čantier a Alinei
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Prezentare formular digital PLF - 18 dec 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu de padure grecia jpeg
image png
image png
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg