EXCLUSIV La 92 de ani, dezgropată şi violată în cimitir

image
Puiu Gherasi, fiul vitreg al Mariei Stan: "Nu mă interesează. Am alte lucruri mai importante pe cap"

Nici diavolul nu şi-ar putea imagina aşa ceva: o bătrână de 92 de ani, moartă de câteva zile, a fost violată cu sălbăticie chiar la ea în sicriu! S-a întâmplat săptămâna trecută, în cimitirul Chitila, de lângă Bucureşti.

Un caz cutremurător a lovit Chitila la începutul săptămânii trecute. Groparii cimitirului de pe strada Magnoliei tocmai începuseră luni o nouă zi de lucru când o scenă halucinantă i-a lăsat fără respiraţie. Unul dintre morminte era deschis, iar în interior se zărea corpul unei femei cu hainele răvăşite. Era Maria Stan, o bătrână de 92 de ani care abia ce fusese înmormântată cu două zile în urmă.

„Nu am putut să mă uit decât câteva secunde, că am probleme cu inima. Aşa ceva este de neimaginat. Să ne ferească Dumnezeu!”, atât a putut să îngaime, şocat, părintele Mihai, de la biserica din localitate. Nimeni nu îşi explică de ce bestiile au ales să profaneze tocmai mormântul unei bătrâne amărâte. Cât despre viol... „Nici animalele nu fac sex cu morţii. A lăsat-o aşa, cu placa dată la o parte şi şi-a văzut de drum. Aşa ceva nici în filme nu vezi. Cred că este vorba de un bolnav psihic: a văzut că sunt florile proaspete pe cavou, că este vorba de o femeie şi, mai departe...”, ne-a mărturisit, oripilat, unul dintre muncitorii care lucrau la un loc de veci la doi paşi de locul nenorocirii.

Fiul vitreg, nepăsător

Reporterii Click! au pornit în căutarea familiei bătrânei şi l-au găsit pe fiul vitreg al acesteia indiferent, complet rupt de realitate. Despre profanarea mormântului mamei sale, nu are nici o părere! „Sunt alte lucruri mai importante în ţara asta. De ălea ar trebui să scrieţi. Ce treabă am eu cu cazul ăsta? Am fost la înmormântare sâmbătă, restul nu mai e treaba mea. Nu a venit poliţia aici, ce să caute? Nu ştiu nimic, nu am ce să le spun”, ne-a declarat Puiu Gherasi (70 de ani). Angajaţii cimitirului au anunţat autorităţile la 112, iar trupul femeii a fost ridicat de cei de IML, în vederea efectuării necropsiei, apoi reîngropat. Poliţia este acum pe urmele necrofilului. 

image
Puiu Gherasi, fiul vitreg al Mariei Stan:
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
shutterstock 29903164 cuplu spalat dinti periuta jpeg
ciucas jpg
image 287 jpeg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
ploaie jpeg
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png