EXCLUSIV Roberta Anastase, lună de miere la terasă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fosta şefă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi proaspătul ei soţ îşi petrec luna de miere la terasă. După 15 ani de relaţie, cei doi s-au căsătorit, la sfârşitul lunii trecute, dar se pare că nu au plecat în călătoria de nuntă şi au preferat să se întoarcă la obligaţiile zilnice.

Au avut o nuntă de vis, la Palatul Ştirbey, din Capitală. 400 de invitaţi, printre care şi nume sonore din politică, dar şi din showbiz, le-au fost alături. Meniu sofisticat, tort de opt etaje, rochie de mireasă semnată de Cătălin Botezatu şi toalete scumpe. Toate au făcut parte din „programul" nunţii Robertei Anastase (37 de ani) şi a omului de afaceri Victor Farca (36 de ani).

În timp ce Roberta se freacă la ochi, soţul cască de mama-focului

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Toată lumea se aştepta ca, după un aşa eveniment fastuos, să urmeze o lună de miere pe măsură. Proaspeţii însurăţei, însă, se pare că şi-au amânat vacanţa şi s-au întors la activităţile zilnice, printre care şi ieşitul la terasă. Ei au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, într-o seară, în zona Tineretului, luând masa la un restaurant, alături de doi prieteni.

30 iunie- După 15 ani de relaţie,  Roberta şi Victor s-au căsătorit

simeon stalpnicul png

Ea îmbrăcată într-un tricou şi o pereche de pantaloni de trening, el purtând o cămaşă şi o pereche de pantaloni lejeri, s-au întreţinut aproximativ trei ore cu cei doi amici. Puţin după miezul nopţii, cei patru au părăsit restaurantul, vizibil obosiţi. În timp ce Roberta se freca la ochi, Victor Farca căsca de mama focului. Cam plictiseală în „luna de miere"!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net