Fără 400 de lei nu poţi intra într-un club din Mamaia

Ultima actualizare:

    Se anunţă nopţi incendiare în cluburile de pe litoral
Se anunţă nopţi incendiare în cluburile de pe litoral

Că sunt corporatişti sau bugetari, elevi sau studenţi, mulţi tineri vor lua cu asalt litoralul în minivacanţa de Paşte şi de 1 Mai. Mamaia şi Vama Veche vor fi şi anul acesta cele mai căutate destinaţii pentru petrecerea zilelor libere. Locurile de cazare sunt ocupate aproape în întregime, iar cluburile şi terasele vor fi cu siguranţă animate.

Muzică la maximum, distracţie non-stop, briza mării – iată câteva dintre ingredientele care transformă staţiunea Mamaia, în această perioadă, în kilometrul  zero al petrecerilor. Aici este locul unde anul trecut s-a vândut o şampanie cu 100.000 de euro, iar anumite persoanje vin cu elicopterul la club. De partea cealaltă, în sudul litoralului, Vama Veche îşi aşteaptă turiştii fideli cu aceeaşi atmosferă întreţinută de focuri de tabără, nopţi albe şi muzică rock. „Cred că vor fi pline peste tot cluburile, mai ales că 1 Mai e legat şi de minivacanţa de Paşte. Cei care aleg Mamaia sunt atraşi de petrecerile din cluburi”, spune Ion Budi, proprietarul clubului LUV din faimoasa staţiune. Între 25 aprilie şi 1 mai, pe plaja Crazy Beach din Mamaia Nord se va desfăşura a 25-a ediţie a Festivalului de muzică electronică Sunwaves, unul dintre cele mai populare de acest gen din lume. În aceste zile, zeci de DJ autohtoni sau străini vor umple de energie nopţile la malul mării. Preţul unui abonament este de 349 de lei. Pe lista invitaţilor prezenţi se numără, printre alţii, Cesar Merveille, Damian Lazarus, Daria Kolosova, David Gtronic, Hector, James McHale, Robin Ordell, The Martinez Brothers sau Vlada. 

Şi celelalte cluburi vin cu surprize. De exemplu, LOFT are invitaţi speciali în perioada 28 aprilie - 1 mai. „Deschidem chiar pe 28 aprilie, de Paşte, până pe 1 mai. Într-una din zile avem un DJ adus din Mykonos, care e acum capitala distracţiei, nu mai e Ibiza”, se laudă Ion Budi. Cluburile de noapte de deschid în jurul orei 23.00. Distracţia începe însă de la prânz, în cluburile de zi, unde poţi petrece până când vine momentul să te muţi în clubul de noapte. „Aici distracţia ţine până spre dimineaţă. După care urmează petrecerea de după petrecere, cu muzică puţin mai agresivă”, anunţă Budi. Un petrecăreţ are nevoie pentru o seară de club de cel puţin 200 de lei în buzunar, pentru cluburile din zona centrală a staţiunii, şi de cel puţin 400-500 de lei pentru cluburile din Nord, scrie adevarul.ro. La aceste sume se adaugă cazarea şi mesele, cheltuieli deloc de neglijat dacă ţinem cont că o noapte de cazare în Mamaia costă de la 180 de lei şi poate ajunge la peste 1.000 de euro, în funcţie de hotel şi de facilităţi. 

Nu doar de muzică se vor bucura miile de turişti care aleg Mamaia. Tot aici se va desfăşura şi cea de-a patra ediţie a „Festival du Bonheur - pour les gourmands”  (25 Aprilie - 1 Mai), în zona Complex Enigma. Este un festival ce aduce în acelaşi loc experienţa street food şi cea gourmet a restaurantelor, iar turiştii se vor delecta cu preparate dintre cele mai diverse.

În Vama Veche sunt concerte în fiecare seară la „Papa la Şoni“: Kempes - duminică, 28 aprilie, Suburbia 11 – luni, 29 aprilie, Ţapinarii – marţi, 30 aprilie, Bosquito – miercuri, 1 mai. Sunset Festival – Spring Edition aduce pe terenul de pe strada Pescăruşului, marţi şi miercuri, artiştii de la Subcarpaţi, CTC, Kazi Ploae, DJ Olskull şi Malagamba DJ.

Vama Veche, magnet an de an
Vama Veche, magnet an de an

Anul trecut, în minivacanţa de 1 Mai, 44 de persoane au ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa din cauza consumului de droguri. 

Sfânta Lumină va veni din largul mării

IPS Teodosie va fi aşteptat de credincioşi în zona Cazinoului
IPS Teodosie va fi aşteptat de credincioşi în zona Cazinoului

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că, în noaptea de Înviere, Lumina va fi adusă cu barca. „Sâmbătă, 27 aprilie, la ora 23.30, IPS Teodosie va aduce Sfânta Lumină din largul Mării Negre în zona falezei Cazino (scările de lângă Cazino). Lumina Sfântă va fi purtată în procesiune până în faţa Catedralei arhiepiscopale, unde va fi oferită credincioşilor, iar de la ora 24.00 se va oficia Canonul Învierii, urmat, de la ora 1.00, de oficierea Sfintei Liturghii în Catedrala arhiepiscopală”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului.  În ziua de Paşte, duminică, începând cu ora 12.00, la Catedrala arhiepiscopală se va oficia slujba Vecerniei, în timpul căreia Sfânta Evanghelie va fi citită în 12 limbi străine. Seara, de la ora 17.30, la Casa de Cultură din Constanţa,  Corala „Armonia” va susţine tradiţionalul Concert pascal, la care intrarea este liberă. 

Flash news

  • Vreme frumoasă pe Litoral. Prognoza meteo anunță vreme însorită la mare. Temperaturile se vor încadra între 15 și 20˚C. Pe timpul nopții, cerul va prezenta înnorări. De altfel, la nivelul întregii țări, valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, iar vântul va sufla slab.

  • Plătește taxa de pod prin SMS! Nu mai puțin de 40.000 de persoane vor petrece zilele libere pe Litoral. Așa că nu formați cozi la Fetești și plătiți rapid taxa de pod. Mai exact, la benzinăriile OMV, Petrom, Mol şi Rompetrol și Socar, atunci când alimentați,  sau prin SMS la 7577. Numărul este disponibil în reţelele Orange, Vodafone, Telekom şi RCS&RDS. La benzinărie se poate achita dus-întors, dar prin SMS plata se poate efectua numai pentru o singură trecere. Pentru autoturism, o trecere costă 13 lei, iar două, 26 de lei. Exemplu text SMS: B12ABC 1 la numărul 7577 pentru a achita taxa de autoturisme și autovehicule sub 3,5 tone. Taxarea nu se face imediat, ci doar după ce vei confirma numărul de înmatriculare prin alt SMS, răspunzând cu textul DA.
  • Plajă la Therme. Cine rămâne acasă de Paște și de 1 Mai și vrea să facă plajă poate merge la Therme. De azi, se deschide Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa, pe o suprafață de peste 30.000 mp de nisip fin. Plaja este amenajată cu peste 1.500 de șezlonguri, piscină și specii rare de palmieri, originari din California, unii dintre ei cu vârste între 35 și 40 de ani. Totodată, vă puteți bronza printre măslini. De asemenea, vă puteți bucura de un cocktail exotic, servit direct în piscina exterioară de 720 mp, cu o temperatură constantă de 33˚C. Amatorii de activități sportive au pe plajă două terenuri de volei și un teren de fotbal, ce recreează întocmai atmosfera de la malul mării. În zona Palm costă 80 lei/persoană/zi sau 49 lei/3 ore. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net