Fără lumânări la teatru, operă, în restaurante sau cluburi

image
La concertele în aer liber, va fi obligatorie autorizarea de securitate la incendii

Doar la lumina becurilor sau lămpilor în timpul spectacolelor în spații închise. Așa au decis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București (ISU). La concertele în aer liber, va fi obligatorie autorizarea de securitate la incendii.

Folosirea flăcării  de la lumânări, făclii, torţe, pe timpul spectacolelor de teatru, opera, operetă, pentru ambianţă ori divertisment în restaurante, baruri, cluburi, discoteci este interzisă, arată ISU București, citat de Mediafax.

În comunicat se arată că organizatorii de evenimente în aer liber, cu capacitate mai mare de 200 de locuri pe scaune sau pe o suprafață mai mare sau egală cu 2.500 mp, trebuie să obțină autorizație de securitate la incendiu.

Pentru spectacole desfășurate în interiorul construcțiilor, adică săli de spectacole, concerte şi altele asemenea, pentru situația în care spațiile sunt încadrate în categoria sălilor aglomerate, este obligatorie obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu a construcției.

Documentația tehnică în vederea emiterii autorizației de securitate la incendiu se va depune obligatoriu cu cel puțin 30 de zile înainte de realizarea evenimentului la sediul ISU.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg