Fata violată din Vaslui, izgonită din sat. Raluca a luat o decizie dureroasă

Ultima actualizare:
Cei 7 violatori  au fost duşi ieri la  Penitenciarul Vaslui
Cei 7 violatori au fost duşi ieri la Penitenciarul Vaslui

După o noapte petrecută în arestul Poliţiei, marţi dimineaţă (18 august), violatorii din Vaslui au fost duşi la penitenciar, unde ceilalţi deţinuţi i-au primit cu huiduieli. În acest timp, victima lor s-a mutat cu familia în oraşul Vaslui, de frica rudelor violatorilor.

În ziua în care bestiile din Văleni şi-au primit sentinţele, în total 46 de ani şi 8 luni de puşcărie, Raluca dădea prima probă la Bac, la un liceu din Vaslui. Luni, după examen, fata şi părinţii ei nu s-au mai întors în sat, de teama rudelor şi a prietenilor violatorilor care n-au contenit să-i ameninţe. Astfel, cei trei au decis să rămână în apartamentul pe care îl au în oraşul Vaslui. Mai mult, poliţiştii i-au spus tatălui fetei să ia legătura imediat cu ei, în cazul în care primesc din nou ameninţări. 


    Avădanei Silviu, Rotaru  Alin, Bolboceanu Petrică, Burada  Silviu, Surleac Ioan, Burlacu Paul, Boicu Bogdan
Avădanei Silviu, Rotaru Alin, Bolboceanu Petrică, Burada Silviu, Surleac Ioan, Burlacu Paul, Boicu Bogdan

«Să facă şi ea puşcărie»

Totodată, mai mulţi poliţişti patrulează pe străzile din Văleni pentru a preîntâmpina orice posibil conflict între susţinătorii violatorilor şi cei ai Ralucăi. Şi asta, pentru că, de luni, când magistraţii le-au dat sentinţele brutelor, sătenii din Văleni nu prididesc s-o acuze pe Raluca, spunând că, de fapt, ea e de vină pentru că a fost violată. „Sunt oameni gospodari (n.r. - violatorii), care acum trag necazul ăsta din cauza uneia care a ridicat coada. Justiţie e asta? Trebuia şi ea să facă puşcărie cot la cot cu toţi cei şapte băieţi. De la fiecare să-i fi luat câte un an şi să-l fi dat ei. Ce a căutat în maşină cu doi băieţi? Trebuia să se ducă acasă cu microbuzul. A primit ce a căutat. A nenorocit viitorul a şapte tineri. Păcat de băieţii ăştia”, a spus, pentru „Adevărul”, o localnică. 

Rudele n-au fost lăsate să-i viziteze după gratii

Avădanei Silviu, Rotaru  Alin, Bolboceanu Petrică, Burada  Silviu, Surleac Ioan, Burlacu Paul, Boicu Bogdan
Avădanei Silviu, Rotaru Alin, Bolboceanu Petrică, Burada Silviu, Surleac Ioan, Burlacu Paul, Boicu Bogdan

Tensiunea în rândul rudelor celor şapte tineri este cu atât mai mare cu cât, marţi dimineaţă, în jurul orei 9.30, aceştia au fost transferaţi din arestul Poliţiei la Penitenciarul Vaslui. Veniţi la închisoare ca să-şi vadă fiii, părinţii au avut surpriza să nu fie lăsaţi la vizite, întrucât acestea se realizează după un program bine stabilit de conducerea penitenciarului.

O a doua surpriză a venit din partea celorlalţi deţinuţi, care, în momentul în care i-au văzut pe cei şapte în curtea penitenciarului, au început să-i huiduie şi să-i ameninţe. Pentru următoarele 20 de zile, violatorii se vor afla în carantină, aşa cum prevăd procedurile. Apoi, ei vor rămâne în regim de arest preventiv, separat de restul deţinuţilor condamnaţi definitiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net