Femeia al cărei fiu a fost ucis în Palilula: “Mi-a luat bobocul de trandafir. Avea 36 de ani”


    Elena Trandafir (59 de ani), răvăşită de pierderea celor dragi
Elena Trandafir (59 de ani), răvăşită de pierderea celor dragi

În satul doljean Palilula, atmosfera continuă să fie încordată după dublul asasinat comis de un bărbat cu probleme psihice în seara zilei de 2 decembrie. Ion Trandafir (60 de ani) şi Fabian Trandafir (36 de ani), tată şi fiu, au fost executați pe uliţă de Dragoş Furtună, în urma unei dispute verbale.

Individul de 28 de ani l-a împușcat pe Fabian de șapte ori, iar pe tatăl acestuia o singură dată, în inimă. Atacatorul a mai tras în doi bărbaţi, rănind unul la mână şi pe celălalt la nivelul feţei, apoi s-a sinucis, împușcându-se în cap.“Nimeni din familia criminalului nu şi-a cerut iertare”

Rudele celor doi bărbaţi împuşcaţi mortal de Dragoş Furtună susţin că nimeni din familia atacatorului n-a încercat să ia legătura cu ele. „Toată familia criminalului ştia că el făcea arme în beciul casei. Ei au cumpărat casa ca să facă arme, iar abia acum, când s-a întâmplat această tragedie, a ieşit totul la iveală”, spune, cu vocea gâtuită, Elena Trandafir, care şi-a pierdut soţul şi fiul în seara fatidică. “Vreau să răspundă pentru ce au făcut. Eu sunt convinsă că soţia, bunicul şi bunica au ştiut totul, dar au tăcut. Mi-a luat bobocul meu de trandafir în vârstă de 36 de ani. Dacă aş avea o putere, i-aş scoate pe cei din familia criminalului din satul ăsta. Nimeni nu a venit la mine să-şi ceară iertare. Pentru mine conta enorm acest lucru“, a adăugat femeia.“Peste tot era sânge”


    Ion şi Fabian Trandafir, tatăl şi fiul executaţi fără milă
Ion şi Fabian Trandafir, tatăl şi fiul executaţi fără milă

Oamenii din sat sunt revoltaţi. „Nici nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul familiei Trandafir. Eu eram în curte şi am auzit împuşcăturile. Când am ieşit la poartă, am văzut persoane căzute la pământ, iar peste tot era sânge”, povesteşte o vecină, Mioara Avram. “Am aflat după aceea că a omorât doi oameni şi a rănit alţi doi. Atacatorul era vecin cu mine, dar era retras şi nu vorbea cu nimeni“, încheie ea.Terorizată de soţ

Familia lui Dragoş Furtună a angajat o firmă de servicii funerare, iar marţi au ridicat trupul neînsufleţit de la morga Spitalului 2 din Craiova. Înmormântarea asasinului va avea loc în Timiş. Dragoş Furtună era căsătorit cu Mihaela, de profesie medic rezident. Vecinii au povestit că tânăra era terorizată de soţ, fiind adesea amenințată cu moartea. Bunicii Mihaelei au refuzat să vorbească despre tragedie, spunând doar că s-au spus multe minciuni despre criminal.

„Dragoş Furtună avea un atelier în subsol, unde au fost găsite arme letale modificate şi echipamente de turnat gloanțe. Cartuşele erau ascunse în bidoane de plastic şi în hidrofor“, a dezvăluit Cristian Ciolacu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Citeşte mai mult şi vezi video pe adevarul.ro!  

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
1 somn jpg jpeg
image
image
image
image
rebeca pascu jpg
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg