Fete minore, exploatate sexual de un cuplu într-un salon de masaj erotic din Iași

Ultima actualizare:

    Foto: Getty
Foto: Getty

Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție judiciară au efectuat joi, 27 iulie, mai multe percheziții în municipiul Iași, dintre care una la un salon de masaj erotic, unde au descoperit că propietarii practicau traficul cu minori și proxenetismul.

DIICOT a făcut publică această informație într-un comunicat de presă, citat de Agerpres și în care se arată că în zona centrală a municipiului Iași, începând cu 2016 a funcționat clandestin un salon de masaj erotic administrat de un bărbat și o femeie, soț și soție, precizează evz.ro.

În cadrul acestui salon, cinci fete minore, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, erau exploatate sexual, fiind convinse să întrețină relații intime contra cost cu clienții. fetele erau racolate de către bărbat din diferite medii sociale, în special din familii dezorganizate, iar înainte de a fi angajate, tinerele trebuiau să dea un „test”, adică să întrețină relații sexuale cu angajatorul.


    Unele fete mai erau trimise și în apartamente închiriate, unde trebuiau să facă sex cu cliențiiFoto: Getty
Unele fete mai erau trimise și în apartamente închiriate, unde trebuiau să facă sex cu cliențiiFoto: Getty

Bărbatul le promitea câștiguri considerabile de bani (200 de euro pe lună), cazare în Iași pentru cele care veneau din mediul rural, operații estetice sau mai era aplicată și metoda „lover boy”, prin care fetele erau seduse și mai ușor de manipulat, precizează sursa citată. Modalitatea de racolare se mai făcea și prin anunțuri de presă online, fiind recrutate atât fete din România, cât și din Republica Moldova.

Imediat după ce erau alese, tinerele erau plasate soției, care le angaja, le instruia, le programa clienții și le plătea salariile. Unele fete mai erau trimise și în apartamente închiriate, unde trebuiau să întrețină relații sexuale cu clienții. De regulă, fetele care ajungeau să practice prostituția erau cele care activau o perioadă mai îndelungată în salonul de masaj erotic.

Anchetatorii au descoperit că localul funcționează încă din 2001, soții câștigând în tot acest timp sume uriașe de bani din exploatarea fetelor, pe care i-au investit în afaceri imobiliare și au achiziționat mai multe bunuri, după cum precizează evz.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net