Fetiţa de 5 ani care a dispărut joi seara a fost găsită decedată pe cursul râului Buzău

3 iulie 2021
article img
Poliţiştii buzoieni, în alertă, după dispariţia copilei de 5 ani şi 7 luni, cu probleme de comunicare şi dezvoltareFoto: News.ro

Raisa, fetiţa de 5 ani şi 7 luni care a dispărut joi seară din curtea locuinţei sale din Găvăneşti, județul Brăila, a fost găsită fără suflare.

Echipajul care a survolat zonele din apropierea localităţii din care a dispărut joi seară fetiţa de 5 ani şi 7 luni, cu autism, a observat silueta unui cadavru pe cursul râului Buzău, în judeţul Brăila. Ulterior, autorităţile au stabilit că trupul neînsufleţit este al fetiţei dispărute, din Găvăneşti.

UPDATE „Cadavrul recuperat din albia râului Buzău, în judeţul Brăila, a fost identificat ca aparţinând minorei de 5 ani şi 7 luni, din Găvăneşti, a cărei dispariţie a fost semnalată de părinţii acesteia în seara de 01 iulie a.c.”, conform IPJ Buzău. Fetiţa a fost scoasă pe mal de către rude. La fata locului este un echipaj SMURD, din partea ISU.

ŞTIREA INIŢIALĂ „În cadrul activităţilor de căutare din cursul acestei zile, în urma survolarii spaţiului aerian, a fost observată pe cursul râului Buzău, în judeţul Brăila, silueta unui cadavru. Cu intervenţia specifica a echipajelor Inspectoratulului pentru Situaţii de Urgenţă, urmează a se extrage cadavrul din apa şi ulterior se va proceda la identificarea acestuia”, a transmis sâmbătă IPJ Buzău.