Fostul iubit, despre eleva violată: «Oana aduce numai nenorociri bărbaţilor»

Violata
Violata

Numai eleva Oana şi profesorul Dan ştiu adevărul! Sunt singurele două persoane care pot spune exact ce s-a întâmplat în noaptea de la sfârşitul lui octombrie, în camera de la Predeal. Fiecare protagonist are însă versiunea sa. Proful de la "Jean Monnet" a susţinut că bruneta l-a provocat să facă amor, iar Oana, că a fost violată. Scandalul e deja celebru. Fostul iubit al fetei a dezvăluit pentru Click! faţa ascunsă a elevei.

S-a jucat cu iubirea şi cu nervii lui ca o expertă în amor. Ea, o fată frumoasă, crescută în Belgia, cu părinţi plini de bani, a învăţat rapid să se bage pe sub pielea bărbaţilor.


    Violata
Violata

La 13 ani, îşi căuta prieten pe Internet. Doi ani mai târziu, se fotografia în ipostaze controversate, sărutându-se cu fete, arătându-şi cizmele de sute de euro sau mândrindu-se cu funduleţul bombat.

simeon stalpnicul png

Anul trecut, de Revelion, făcea amor nebun cu Marian, dar el nu era primul bărbat din viaţa ei.

Tânărul de 23 de ani din Galaţi, singurul iubit pe care Oana l-a avut în România, ne-a mărturisit, cu amărăciune, că "fata asta are un efect distructiv asupra bărbaţilor".

Tânărul de 23 de ani s-a decis să uite de ea după un episod ciudat, care a avut loc la scurt timp după ce Oana şi-a acuzat profesorul de viol.

La mai puţin de o săptămână de la incident, fata a mers în Galaţi, la apartamentul mamei ei, în care stă ori de câte ori merge în oraşul natal al părinţilor.

simeon stalpnicul png

Nu s-a putut abţine şi l-a sunat pe Marian, deşi teoretic totul se terminase între ei.

"Nu ştiu de ce m-a căutat iar. Îi spusesem că nu mai vreau să aud de ea. Dar totuşi, mi-am călcat pe mândrie şi m-am dus să văd ce vrea.

Am mers la scara ei şi am rugat-o să coboare puţin, să vorbim. Nu a vrut. De la geam mi-a spus că nu mai vrea să mă vadă, să plec că altfel cheamă Poliţia.

Atunci, de nervi, pentru că se juca cu mine, am dat cu pumnul într-un geam şi l-am spart.

Când am văzut că eram plin de sânge şi mi-am tăiat tendoanele, am realizat că fata asta mă aduce în stare să-mi pun viaţa în pericol", ne-a povestit Marian.

simeon stalpnicul png

Încă afectat de despărţirea de fata pe care o iubea, tânărul crede că Oana "aduce numai nenorociri" bărbaţilor din viaţa ei.

"Următorul ei iubit cred că va muri din cauza ei. Eu mi-am tăiat tendoanele, pe profesor l-a băgat în arest, cine ştie ce va urma", spune trist băiatul.

Deşi au avut o relaţie de aproape patru ani, băiatul recunoaşte că n-a reuşit niciodată s-o înţeleagă cu adevărat.

Ştie însă, chiar de la ea, că multe din lucrurile pe care le face au ca explicaţie relaţia cu tatăl ei.

"Mi-a povestit într-o zi că îi este foarte frică de tatăl ei, că este un om violent. Când era mică a văzut o scenă oribilă care o urmăreşte şi acum.

Tatăl ei a bătut-o atât de tare pe mama ei, a dat-o cu capul de perete şi când s-a întors către ea, femeia avea faţa plină de sânge.

Mi-a spus că nu poate să uite imaginea asta niciodată", ne-a mai povestit Marian.

Pentru el, Oana rămâne un mister. Iar scandalul cu violul, o poveste cusută cu aţă albă.

Doi bărbaţi pe care i-a înnebunit

Marian, un tânăr de 23 de ani din Galaţi, şi Dan Octavian Vişan, un profesor de sport din Bucureşti, sunt doi bărbaţi cărora Oana le-a marcat destinul.

Marian a avut o relaţie de patru ani cu Oana R.

simeon stalpnicul png

Cadrul didactic de la „Jean Monnet" a ajuns în arest după ce eleva l-a acuzat de viol. Bărbatul, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, şi-a susţinut încă de la începutul scandalului nevinovăţia.

El a explicat că Oana este cea care a venit la el în cameră, în excursia de la Predeal, şi i-ar fi cerut să facă sex.

Marian şi Oana

Totul, după mai multe pahare de băutură. Patru zile mai târziu, Oana, însoţită de tatăl ei, un controversat om de afaceri din Galaţi, mergea la Poliţie să reclame violul.

Colegii de la liceu n-au susţinut-o, la fel cum nici fostul iubit, Marian, nu crede în povestea fetei.

Fostul ei iubit, cu care Oana s-a cunoscut în urmă cu patru ani, a povestit pentru Click! că nu crede nici o secundă că profesorul a violat-o.

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe care eleva l-a acuzat de viol, este acum în arest

simeon stalpnicul png

„Eu o ştiu pe Oana, după ce bea are chef nebun de sex, ar face cu oricine", ne-a spus tânărul.

Mai citeşte:

Eleva violată de la Jean Monnet e în stare de şoc: «Are coşmaruri, plânge, ţipă»

Eleva de la Jean Monnet a fost violată sau nu? Raportul IML indică fisuri anale - VIDEO

EXCLUSIV! Fostul iubit al elevei de la «Jean Monnet»: «Nu cred că a violat-o proful»

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg