Fostul Principe Nicolae, prin ochii presei britanice: "A cucerit inimile românilor"

simeon stalpnicul png
Casa Regală i-a permis fostului Prinicpe să participe la funeraliiFoto: Inquam Photos/Octav Ganea

Funeraliile Regelui Mihai au fost în atenţia presei internaţionale, mai ales că nume importante din familiile regale europene au fost prezente la înmormântare. Jurnaliştii britanici nu l-au scăpat din ochi nici pe fostul principe Nicolae, despre care scriu că a câştigat inimile românilor, deşi a fost exclus din familia regală în urma unui scandal sexual.

Publicaţia britanică Daily Mail notează că Nicolae ar fi fost al treilea pe lista de succesiune la tron dacă nu ar fi fost exclus pentru că ar fi avut un copil ilegitim. Fiul Principesei Elena şi a lui Robin Medforth-Mills, profesor de geografie la Universitatea Durham, Nicolae a locuit în Marea Britanie de la vârsta de cinci ani şi a absolvit Royal Holloway, la Universitatea din Londra. 

Jurnaliştii britanici îi compară pe tânărul de 32 de ani şi soţia sa, Alina Maria Binder, cu Prinţul Harry şi Meghan Markle. "Sunt răspunsul României la Harry şi Meghan. Chipeş, cu picioarele pe pământ, adept al ecologiei, Nicolae a ajuns să îi cucerească pe români. Popularitatea în creştere pare să îi forţeze pe membrii familiei regale să îi primească înapoi", scrie Daily Mail. 

"Nicolae e foarte popular. Dar se pare că alţi membri ai familiei sunt geloşi pe popularitatea lui", a declarat istoricul american Marlene Eilers Koenig, expert în viaţa familei regale a României. 

Presa din Marea Britanie mai punctează că Nicolae a rămas fără titlul princiar după ce s-a aflat că ar avea un copil cu o româncă, o situaţie care i-a amintit Regelui Mihai de copilăria sa nefericită. Cu toate că Nicolae a fost acuzat că a încercat să intre prin efracţie în casa din Aubonne a Regelui, pe site-urile de socializare românii i-au luat apărarea tânărului. 

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
gazprom conducta
corina sirghi taraful jean americanu foto dana cotovanu jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg