FOTO Pacientă internată, găsită de rude cu un picior rupt și vânătăi. Familia acuză conducerea spitalului

8 decembrie 2021
spital png
Foto: Pixabay

Familia unei paciente ├«n v├órst─â de 72 de ani, internat─â ├«n Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â T├órgu Jiu, acuz─â personalul medical c─â nu a avut grij─â de bolnav─â, dup─â ce au observat c─â b─âtr├óna are mai multe v├ón─ât─âi pe corp ┼či un picior rupt. Conducerea spitalului respinge acuza┼úiile.

Fiica pacientei sus╚Ťine c─â a avut un ┼čoc c├ónd ┼či-a g─âsit mama plin─â de v├ón─ât─âi ┼či cu piciorul rupt.

Acuzaţii după ce o pacientă internată în spital a fost găsită cu un picior rupt și vânătăi

ÔÇ×O duc la spital pe picioarele ei ┼či o g─âsesc cu picioarele rupte. Nu vrea s─â-mi spun─â ┼či mie nimeni ce s-a ├«nt├ómplat. Zic c─â a c─âzut din pat, dar cum s─â cad─â din pat ┼či s─â-┼či rup─â piciorul ├«ntr-un asemenea hal. Este imposibilÔÇť, a declarat fiica pacientei.

Aceasta sus╚Ťine c─â va face demersuri ├«n continuare pentru a afla cu exactitate ce s-a ├«nt├ómplat ╚Öi spune c─â o s─â depun─â pl├óngere la poli┼úie ┼či la parchet. Pacienta este internat─â ├«n prezent la Sec┼úia de Ortopedie, pentru a fi tratat─â ├«n urma fracturii suferite la picior.   

vanatai batrana jpeg
Pacienta a fost găsită cu multiple vânătăi pe corp și un picior ruptFoto: gorjonline.ro

Cum explic─â reprezentan╚Ťii spitalului situa╚Ťia

Reprezentan┼úii Spitalului Jude┼úean sus┼úin c─â pacienta a c─âzut la baie ╚Öi c─â v├ón─ât─âile le avea ╚Öi ├«n momentul intern─ârii.  ÔÇ×Pacienta s-a prezentat la camera de gard─â a SJU T├órgu-Jiu pe 14 noiembrie 2021, fiind internat─â la Sec┼úia Nefrologie, iar pe 15 noiembrie 2021, a fost transferat─â la Sec┼úia Boli Infec┼úioase-Compartimentul ATI Covid.

Aici a stat internat─â 14 zile. La internarea ├«n ATI Covid, medicul a observat c─â pacienta prezenta echimoze pe picioare, care i-au fost aduse la cuno┼čtiin┼ú─â fiicei doamnei. Aceasta i-a transmis telefonic medicului c─â mama sa a c─âzut din pat la domiciliu, de mai multe ori, iar doctorul a notat ├«n foia de observa┼úie acest lucru-prezen┼úa unor echimoze rezultate ├«n urma unui traumatism la domiciliuÔÇť, a spus Mihaela Floroiu, purt─âtor de cuv├ónt al Spitalului Jude┼úean de Urgen┼ú─â T├órgu Jiu.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean susţin că pacienta a căzut la baie

Ulterior, reprezentan╚Ťii spitalului sus╚Ťin c─â pacienta s-a ridicat ┼či a mers singur─â la baie, de┼či avea contraindica┼úii ├«n acest sens, ┼či acolo ar fi c─âzut. ÔÇ×Pacienta a fost transferat─â pe 29 noiembrie 2021 la Sec┼úia Medical─â 2 pentru recuperare post Covid. Avea sond─â urinar─â ┼či contrar recomand─ârilor medicilor de a r─âm├óne la pat ┼či de a apela butonul de urgen┼ú─â ├«n caz c─â are nevoie de ceva, pacienta s-a ridicat ┼či a mers la baie. A c─âzut ├«n baia sec┼úiei, o infirmier─â auzind-o exact ├«n momentul ├«n care s-a accidentat ┼či a intervenit. Acum pacienta se afl─â internat─â la Sec┼úia Ortopedie Traumatologie, av├ónd fractur─â de femur st├óng ┼či echimoze multipleÔÇť, au mai precizat ace╚Ötia.

pacienta 0 jpeg
Familia pacientei acuz─â personalul medical
survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg