Gabriel Oprea, despre cazul Gigină: „M-am simţit hărţuit. Iau în calcul demisia”

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a făcut noi declarații despre cazul în care este anchetat, de această dată, în cadrul unei emisiuni Tv. El consideră că totul este doar o exagerare, iar acuzația de ucidere din culpă nu-l face decât să se simtă hărțuit,

Gabriel Oprea a fost pe 21 septembrie, invitatul lui Mihai Gâdea în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", unde a răspuns unei serii de întrebări privind cazul de abuz în serviciu în care este anchetat. Fostul vicepremier a lăsat impresia că regretă moartea polițistului Bogdan Gigină, dar nu se simte vinovat pentru moartea acestuia.

„Interviul e sfâşietor, s-a întâmplat o tragedie, şi tatăl meu a murit la Unitate şi aveam 10 ani. Am simţit o mare durere. Nu mi-a fost uşor să vin aici la dvs. Dincolo de fapul că sunt om politic, şi nu vreau să mă dezvinovăţesc, dar ucidere din culpă stând pe bancheta din spate.(...) M-am simţit hărţuit. La prima acuzaţie de abuz, eu m-am dus şi am spus că vreau să fiu cercetat. Eu am simţit că sunt ţintă politica. Mi s-a cerut demisia şi eu am familie. E greu când ştii că eşti nevinovat şi eşti nevinovat. (...)M-am simţit hărţuit şi am acceptat sprijinul colegilor. Am cerut să fiu certat şi nu am vrut votul colegilor. Cred ca am cedat şi am acceptatat acest vot, a fost din partea tuturor partidelor. Mă gâdesc şi să-mi dau demisia”, a declarat Oprea în cadrul emisiunii.

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net