Gabriel Solomon, maratonistul care va alerga 24 de ore pe banda rulantă


    Pentru Gabriel Solomon, nici o provocare nu e imposibilă dacă are scop nobil
Pentru Gabriel Solomon, nici o provocare nu e imposibilă dacă are scop nobil

„Alergăm pentru copii” este sloganul sub care se desfăşoară unul dintre cele mai inedite evenimente caritabile din România. Organizaţii „Salvaţi copiii” şi maratonistul Gabriel Solomon vor să strângă bani pentru susţinerea financiară a programului de reducere a mortalităţii infantile „Fiecare copil contează” al Organizaţiei „Salvaţi copiii” România.

Evenimentul are loc între 26 şi 27 mai în Băneasa Shopping City, iar atracţia zilei va fi încercarea ieşită din comun a maratonistului Gabriel Solomon de a alerga 24 de ore, fără întrerupere, pe banda rulantă. La nivel mondial, cei care au mai încercat acest lucru au reuşit să parcurgă, în medie, 247,45 de kilometri pe bandă. Simultan, 12 sportivi amatori vor alerga 24 de ore în ştafetă.

Cei care vor să se implice în această campanie se pot înscrie într-o cursă mai uşoară: alergare de 15 minute pe banda rulantă, contra unei donaţii de 50 de lei. Primele cinci rezultate vor fi răsplătite cu premii-surpriză. La eveniment şi-au anunţat deja participarea Daciana Sârbu, Andi Moisescu, Amalia Năstase, Dana Războiu, Cristina Pocora, Dan Cruceru, Steven van Groningen şi Valeria Răcilă. Competiţia începe sâmbătă la ora 14.00, însă înscrierea participanţilor va alea loc începând cu ora 13.30.

Gabriel Solomon e prezent la mai toate competiţiile de maraton, semimaraton, curse de biciclete organizate în ţară şi în străinătate. A acceptat provocarea de a alerga 24 de ore pentru a da o şansă copiilor care suferă de afecţiuni grave. „Alergăm pentru copii” este un eveniment organizat de Ro Club Maraton, cel mai mare club al alergătorilor amatori din România, şi de Organizaţia „Salvaţi copiii”. Cursa de 24 de ore a lui Gabriel Solomon poate fi urmărită live pe http://42pentruosansa.ro/24h.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg