Gâdea a mers în casa uneia dintre familiile lovite de bacteria ucigașă

Ultima actualizare:

    Mihai Gâdea a realizat "Sinteza Zilei" din casa familiei GhițăFoto: arhivă personală
Mihai Gâdea a realizat "Sinteza Zilei" din casa familiei GhițăFoto: arhivă personală

Mihai Gâdea a mers în vizită la familia din Argeș care și-a pierdut copilul în urma infecției cu bacteria ucigașă. Realizatorul Antena 3 a intrat în casa familiei Ghiță și a vorbit cu bunica fetiței moarte, duminică (22 februarie), în cadrul unei ediții speciale a Sintezei Zilei.

“Este groaznic! Nu se poate exprima în cuvinte ceea ce simt părinții care și-au pierdut copiii. Toată lumea spune că ne înțelege. Nu, nu ne poate înțelege nimeni. Numai cei care trec prin această tragedie pot înțelege cu adevărat. E un lucru pe care îl simți, nu poți să-l spui în cuvinte. Ce poate fi mai greu decât să-ți duci copilul la mormânt?!”, a spus îndurerata bunică.

Certificatul medical constatator al decesului spune că principala cauză a morții este pneumonia, deşi familiei i s-a spus că fetiţa a decedat în urma unui atac cerebral.

simeon stalpnicul png

Mihai Gâdea a anunțat pe Facebook vizita pe carea făcut-o: "Pe drum. Merg la familiile bebelușilor decedați în Argeș. Va fi o emisiune cutremurătoare și foarte, foarte grea"

Femeia a povestit cum s-a instalat boala și care au fost primele simptome care au dus la pieirea micuței Ioana Andreea, ce au spus doctorii despre sindromul hemolitic-uremic și despre ce i s-a părut ciudat în legătura cu evoluția bolii.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net