Gafă de proporţii! Cum a provocat un reporter o furtună de nisip! - VIDEO

Ultima actualizare:

    Reporterul nu îşi recunoaşte vina
Reporterul nu îşi recunoaşte vina

Un reporter al televiziunii Realitatea TV a făcut o gafă de milioane în timpul unei transmisiuni directe de pe plaja Mamaia, din Constanţa.

Adrian Boioglu, reporterul în cauză se scuză şi spune că totul a fost o glumă proastă, dar imaginile sunt mai mult decât relevante. "Chiar și în acest moment, vântul suflă cu putere. E aproape imposibil să stai aici, pe malul mării, din cauza faptului că vântul suflă cu peste 60 de kilometri pe oră", spune acesta, citat de Pagina de Media.

Din păcate în spatele lui se vede clar că furtuna nu este reală, în imagini apărând un individ care dă din picioare pentru a ridica nisipul. Fără să conştienizeze penibilul, acesta nu se opreşte nu aici, pentru că reporterul continuă: "Chiar în acest moment, colegul meu Dorin Boboc (cameramanul, n. red ☺) vă arată cât de repede suflă vântul, iar nisipul este scos de pe plajă și aruncat aproape de stațiune."

Gafa
Gafa

Explicaţia reporterului este una incredibilă. "Nu este gafa de proporţii, ci o gluma proastă făcută de cameramanul Digi TV, Corespondent la Constanţa, Marius Păntu". Voi ce părere aveţi?

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net