Gigi Becali, scandal cu fostul ginere al lui Băsescu: “Dacă se scula, îl loveam”

Ultima actualizare:
Bogdan Ionescu
Bogdan Ionescu

Gigi Becali a avut parte de un episod tensionat de Sărbători. Aflat în Poiana Brașov ca să petreacă Revelionul, acesta s-a luat la harță cu Bogdan Ionescu, zis Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu. Totul a plecat de la o discuție despre Băsescu.

Bogdan Ionescu, alias Syda, care a fost căsătorit cu Elena Băsescu până în 2016, s-a supărat după ce finanțatorul FCSB l-a luat la rost pe tema grațierii. Potrivit România TV, incidentul a avut loc într-un restaurant, pe 29 decembrie, în Poaian Brașov, iar cei doi se aflau la aceeași masă. ”I-am spus în glumă că Băsescu nu a dat graţierea, nu a dat amnistia. Atunci el a spus nu ştiu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Asta a fost tot. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun. Dacă se scula îl loveam, nu poţi lovi un om care stă pe scaun. Îl bat cu o mână, nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau, îl bat chiar cu mâna lui. După acest incident, a şi plecat şi i-am dat interzis să mai stea în Poiană”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Bogdan Ionescu nu numai că nu a plecat din Poiană, ba chiar a continuat să se distreze alături de prieteni și de cei doi copii ai lui, semn că nu l-au afectat în nici un chip amenințările lui Gigi.


    Bogdan Ionescu
Bogdan Ionescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net