Hai la distracție! Festivaluri, evenimente sportive și un concert Jose Carreras sunt atracțiile următoarelor zile


    Oktoberfest Brașov sau locul unde berea, mâncarea bună și distracția sunt la ele acasă Foto: Oktoberfest Romania Facebook
Oktoberfest Brașov sau locul unde berea, mâncarea bună și distracția sunt la ele acasă Foto: Oktoberfest Romania Facebook

Începutul lunii septembrie aduce numeroase evenimente. Festivalul berii Oktoberfest, de la Brașov, organizat în perioada 2-12 septembrie, sau concertul Jose Carreras, de la Oradea (6 septembrie), sună tentant. Capitala nu se lasă mai prejos și propune multe evenimente pentru petrecerea timpului liber.

Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din România, a început ieri la Brașov și va ține până pe 12 septembrie. După mutarea festivalului din Centrul Istoric în cartierul Bartolomeu, pe locul fostului stadion Municipal, a devenit o tradiţie ca sărbătoarea berii să fie deschisă cu Parada Oktoberfest. Joi, 2 septembrie, la ora 17:00, din Centrul Istoric au plecat participanții la paradă, în frunte celebrul car allegoric, din care au fost împărţite trecătorilor pălării, halbe de bere sau alte obiecte cu însemnele Oktoberfest. La 17.30 s-a deschis un imens butoi cu bere, în prezenţa fanfarei Burzenland, care va fi alături de braşoveni şi turişti în aproape toate zilele sărbătorii.

Informații despre Oktorberfest Brașov

La festival, în loc de 4000 de locuri la mese ca în ceilalți ani vor fi asigurate doar 1000, din motive de siguranță sanitară.”Este cel mai mare festival popular din România pentru toate vârstele, la care vin formaţii din Germania şi din România. Aşa cum a fost de fiecare dată în ultimii ani, vom avea zona de caruseluri şi parc de distracţii pentru copii, iar anul acesta vom avea un singur cort, din cauza condiţiilor sanitare”, a declarat conform adevărul.ro, organizatorul festivalului, Christian Macedonschi. Intrarea se face pe bază de certificate de vaccinare sau test negative, iar organizatorii au încheiat un parteneriat cu două clinici din Braşov, astfel că testele se pot face şi la intrare. În fiecare seară de festival vor exista concerte, concursuri şi multă distracţie. Sâmbătă, 4 octombrie, va fi aleasă Miss Oktoberfest..

Evenimentele din Capitală

În weekend, la București au loc mai multe evenimente de prim rang, care vor atrage mulți fani și participanți: ”OMV PETROM BUCHAREST HALF MARATHON 2021”, meciul de fotbal România-Liechtestein și primul festival bucureștean după pandemie-”Festivalul Nostalgia”, pe strada Lipscani.


    Jose Carreras va cânta în fața a aproape 2500 de spectatoriFoto: EPA-EFE
Jose Carreras va cânta în fața a aproape 2500 de spectatoriFoto: EPA-EFE

Tenorul spaniol José Carreras va susține luni, 6 septembrie, de la ora 20.00, un concert extraordinar în Piața Unirii din Oradea. Pentru spectacol s-au vândut 2.476 de bilete. ”Artistul are un invitat special în cadrul concertului din Oradea şi anume pe soprana Laura Bretan, finalista emisiunii-concurs "America's Got Talent" în 2016 şi câştigătoarea "Românii au Talent" în acelaşi an. Cei doi vor fi acompaniaţi de Filarmonica de Stat din Oradea, sub bagheta dirijorului David Gimenez”, anunță organizatorii într-un comunicat preluat de ebihoreanul.ro.

Citiți și

Laura Bretan, duet cu Jose Carreras, la Oradea

A început Oktoberfest 2019 Brasov. Tot ce trebuie sa stii despre Festivalul Berii

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
GYORPLUSZ jpg
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg