Hoţii de la Lidl au fost prinşi

Ultima actualizare:

Cei trei sunt acuzaţi că au intrat în magazin înarmaţi cu un pistol şi două cuţite, le-au legat pe angajate şi au furat 4.500 de lei, informează Mediafax.

Suspecţii au fost prinşi joi de poliţiştii bucureşteni, în urma unor percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Constanţa.

„Cu ocazia acestor activităţi au fost identificate şi reţinute trei persoane, doi bărbaţi de 21 şi 28 de ani şi o femeie de 25 de ani, acestea fiind suspectate de faptul că, în noaptea de 07/08 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui supermarket din sectorul 4, unde, prin ameninţare cu un pistol şi două cuţite, ar fi imobilizat personalul prezent în locaţie şi ar fi sustras suma de 4.500 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Suspecţii au fost reţinuţi şi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii bucureşteni au stabilit, în urma cercetărilor, că în noaptea comiterii faptei, cei trei suspecţi, „înarmaţi cu un pistol neletal şi cuţite, ar fi intrat în supermarket prin forţarea uşilor de acces, unde le-ar fi ameninţat pe angajatele magazinului, le-au legat, cu scopul ca acestea să nu opună rezistenţă şi să nu acţioneze butonul de panică”.

Doi dintre suspecţi, folosind mai multe bride din plastic, le-ar fi imobilizat pe angajatele magazinului, iar unul dintre ei ar fi încercat deschiderea seifului.

„Nereuşind însă acest lucru, cei în cauză ar fi sustras mai multe casete din casele de marcat, casete în care erau depozitaţi banii ce au constituit prejudiciul înregistrat ca urmare a comiterii faptei”, a precizat Poliţia Capitalei.

image
image
image
image
image
image
NjZiZmIxMzZlZmFkMzk4ZTMyZTFiNTZmMzlh thumb jpg
blue air caseta copy jpg
Razboi Ucraina Rusia distrugeri 26-27 mai 2022 oras Bakhmut bombardamente FOTO EPA-EFE
camioana trafic foto pixabay jpg
man 2563426 960 720 jpg
The Holme Wikipedia jpg