I-au furat primarului porţile de la casă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primarul comunei sucevene Vereşti pare să fi devenit ţinta predilectă a hoţilor. În ultimul an, casa primarului Dănuţ Gavriliuc a fost spartă de patru ori. Ultima descindere de acum câteva zile a hoţilor a avut şi „greutate".

Indivizii nu au găsit altceva mai bun de furat decât două porţi mari şi una mică din fier forjat de la intrarea în curtea casei edilului. Marfa, în greutate de peste 700 de kg, a fost cărată cu o căruţă sau o maşină mare, şi cel mai probabil a fost valorificată la centrele de colectare a fierului vechi.

„Când mi-au furat porţile, au intrat şi în casă, că am găsit uşa de la sufragerie deschisă, deşi eu o închisesem. Au văzut că nu au nimic de luat şi au plecat. Dacă aş fi închis uşa la casă, probabil că ar fi distrus-o sau ar fi spart un geam şi paguba era şi mai mare", a spus primarul Gavriliuc.

Aşa arăta poarta primarului

simeon stalpnicul png

Pentru a-şi păzi bunurile şi casa, încă nelocuită, edilul din Vereşti avea şi un câine lup. „L-a retras" de la post după ultima ispravă a hoţilor de teamă să nu fie otrăvit. Tot atunci şi-a mutat şi toate lucrurile pe care hoţii le puteau fura.

Dănuţ Gavriliuc este de părere că s-a ajuns în această situaţie din cauza reorganizărilor din Poliţie, care au avut ca urmare desfiinţarea posturilor comunale.

„La Vereşti a rămas un singur poliţist care lucrează de la ora 8:00 la 16:00, iar în ultima perioadă a fost în concediu, iar poliţiştii veneau tocmai de la Bosanci, de la vreo 20 de km", a arătat Dănuţ Gavriliuc.

Din fericire, începând de astăzi, posturile de poliţie comunale se reînfiinţează, iar primarul din Vereşti se poate gândi mai liniştit la casa pe care doreşte s-o finalizeze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net