Ia-ţi mâine revista preferată de jocuri cu Click! de Duminică!

13 februarie 2015
article img

Integrame, rebus, Sudoku, curiozități, glume. Toate acestea te așteaptă, mâine, în suplimentul special de jocuri pe care îl primești împreună cu Click! de Duminică. Mergi mâine la chioșc și cere revista de 16 pagini care te va distra și îți va pune mintea la contribuție.

Click! nu te lasă să te plictisești în weekend. Am pregătit pentru tine careuri de rebus, integrame și megaintergrame incitante. Le găsești pe toate în Click! Jocuri, suplimentul care te-a cucerit încă de săptămâna trecută.

În cele 16 pagini ți-am mai pregătit și „jocurile minții”, Sudoku, pentru toate nivelurile de dificultate. Şi după ce ai dovedit că eşti un expert al cuvintelor încrucişate, de ce să nu „guşti” şi cele mai noi şi mai reuşite glume sau să afli curiozităţi din toată lumea?

article img

Pe scurt, 16 pagini pentru toate gusturile! În plus, în cele 24 de pagini ale celui mai vândut şi mai îndrăgit ziar de duminică din România vei găsi cele mai noi informații și reportaje din lumea showbiz-ului,de două ori mai multe ştiri de sănătate, cele mai bune tratamente naturiste, dar şi reţete şi trucuri de la vedete!