Ialomiţa: Femeie căzută într-o fântână adâncă de 8 metri, salvată miraculos de pompieri

Ultima actualizare:

    FOTO: arhiva
FOTO: arhiva

Trei echipaje de pompieri au reuşit în timp util să salveze o femeie căzută într-o fântână adâncă de 8 metri. Aceasta a fost scoasă în viaţă, conştientă, şi a fost preluată de medicii de la spitalul din Urziceni.

O femeie în vârstă de 49 de ani a scăpat miraculoas cu viaţă după ce a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri. Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 08.45, în comuna Malu Roşu din judeţul Ialomiţa.

Alarma a fost dată de un localnic care a sunat la 112 şi a anunţat tragedia. Imediat, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, un container Multirisc şi un echipaj al SAJ Ialomiţa - Substaţia Urziceni au pornit către localitatea respectivă, în sprijinul femeii care căzuse în fântână.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că femeia se afla într o fântână de circa 8 metri, dar era conştientă. Misiunea salvatorilor a fost dificilă cu atât mai dificilă cu cât spaţiul era extrem de îngust, îngreunând mult accesul către victimă.

În cele din urmă, femeia a fost scoasă din fântână şi predată echipajului SAJ Ialomiţa, care a transportat-o la spitalul din Urziceni, conştientă. Poliţiştii urmează să stabilească acum dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere, anunţă news.ro.

Citeşte şi:

Au salvat copilul căzut în puţul adânc de 15 metri

Ce a complicat misiunea de salvare a fetiţei căzute în puţ. „A fost o situaţie dramatică”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net