Ilie Năstase intră în politică! Va candita la Europarlamentare pe listele PRM

Invitaţia a fost făcută după ce fostul tenisman a participat la o emisiune tv în care l-a criticat pe europarlamentarul Laszlo Tokes şi a recunoscut că nu exclude posibilitatea intrării în politică.

"După formidabila emisiune din seara zilei de 15 martie a.c., de la postul ANTENA 3, preşedintele Partidului România Mare i-a lansat invitaţia bunului român ILIE NĂSTASE, să candideze pe lista P.R.M. pentru alegerile europarlamentare din 25 mai a.c. Invitaţia a fost acceptată imediat şi marele campion ILIE NĂSTASE va fi purtătorul de drapel al Partidului România Mare la alegerile europarlamentare", se arată într-un comunicat transmis de PRM.

Fostul sportiv s-a arătat deranjat de comparaţia făcută de Laszlo Tokes dintre situaţia maghiarilor din România şi cea a tătarilor din Crimeea făcută de Tokes în Parlamentul European.

Iritat de atitudinea unor lideri maghiari care militează pentru obţinerea autonomiei Ţinutului Secuiesc, Ilie Năstase a spus că va face tot posibilul ca şi el să ajungă în plenul PE, pentru a vorbi despre ceea ce se întâmplă în România.

"Numai să ajung să vorbesc o dată despre ce se întâmplă în România, să nu îl mai creadă pe domnul ăsta. Cu teritoriul României nu o să se întâmple nimic. Absolut nimic", a spus Năstase.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
zodii care imprumuta bani jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
Carnati traditionali FOTO Shutterstock jpg
Portugalia Coreea de Sud FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg