Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi! Şapte persoane au ajuns la spital. O fată a fost împuşcată în cap

Ultima actualizare:

    Agresorul a fost dus la Secția 16 de Poliție
Agresorul a fost dus la Secția 16 de Poliție

Scandalul a început de la o fată în Master Pub, duminică în jurul orei 2.00. O tînără a fost împuşcată în zona capului cu un pistol cu bile de cauciuc. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru calmarea spiritelor.

Un tînăr a sărit la bătaie în momentul în care un alt ieşean i-a făcut avansuri unei fete din grup. Au intervenit bodigarzii de la club, moment în care tânărul a scos un cuţit şi a început să îi lovească pe agenţii de pază din club, potrivit Adevărul.

Între timp, o tânără din grup a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, iar altă fată a fost atinsă în zona capului.

Tinerii implicaţi în scandalul din Master Pub au fost identificaţi şi le dau acum explicaţii oamenilor legii. „Pentru stingerea conflictului au intervenit imediat echipaje de la Intervenţie Rapidă şi agenţi de la Secţia 2 Poliţie. Toate persoanele implicate în conflict sunt indentificate. Unele dau declaraţii la Poliţie, iar celelalte sunt la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvînt al Poliţiei Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
tiff cluj gala deschidere
astrazeneca jpeg
bookkeeping 615384 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net