«Încă nu, dar o să fie...» un câştigător

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Hai să râzi pe săturate vineri, 10 februarie, de la ora 19.00, la comedia „Încă nu, dar o să fie...” de la Teatrul Elisabeta din Bucureşti şi poţi fi câştigătorul unui premiu surpriză de proporţii.

Aurelian Temișan, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu, Vasile Calofir și Mirela Stoian îți garantează o seară plină de umor, care te va rupe de toate problemele zilnice. Biletele costă 50, 60 sau 70 de lei. Câştigătorul serii va fi desemnat prin tragere la sorţi, la sfârşitul spectacolului.

Horia Brenciu face show la Berărie

simeon stalpnicul png

Marţi, 7 februarie, eşti aşteptat la o seară plină de energie şi la fel de imprevizibilă precum simpaticul Horia Brenciu. Artistul îţi dă întâlnire la Berăria H din Bucureşti, alături de invitaţii lui, şi promite să ridice sala în picioare pe parcursul unui spectacol inedit, presărat cu glume şi pozne. Show-ul începe la ora 22.30, iar biletele costă 45, 65 sau 95 de lei. 

Cei mici sunt aşteptaţi la teatru

simeon stalpnicul png

Sâmbătă şi duminică (11 şi 12 februarie), de la ora 20.00, Teatrul Apollo111 îi invită pe cei mici şi pe cei mari la piesa „Carina pe drumul spre casă”. Aici, o fetiţă se pierde de părinţii ei într-unul din mall-urile bucureştene. Ajunsă singură pe străzile orașului, Carina trebuie să găsească drumul spre casă. Un drum pe care îl petrece alături de Margo, pisica orașului, cea care știe fiecare stradă, fiecare bloc, fiecare piață, stație de metrou sau de troleibuz. Astfel, Carina are parte de o experiență unică, prin care reușește să descopere un oraș neștiut până atunci. Un bilet costă 35 de lei. 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net