Incendiu la ÔÇŁMatei Bal╚ÖÔÇŁ. Unde pot suna rudele pacien╚Ťilor interna╚Ťi ├«n spital

image
120 de pacien╚Ťi au fost transfera╚Ťi de la Institutul ÔÇŁMatei Bal╚ÖÔÇŁ dup─â incendiul de vineri diminea╚Ť─âfoto: Inquam Photos

Dou─â linii telefonice la care pot suna rudele bolnavilor de la Institutul Matei Bal╚Ö au fost deschise, anun╚Ť─â Departamentul pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â. Anun╚Ťul vine ├«n condi╚Ťiile ├«n care rudele pacien╚Ťilor evacua╚Ťi nu ╚Ötiu ├«nc─â nimic despre situa╚Ťia acestora, unde au fost transfera╚Ťi ╚Öi care este starea lor.

DSU anun╚Ť─â c─â┬ála acest moment sunt opera╚Ťionalizate dou─â linii telefonice unde apar╚Ťin─âtorii pot afla informa╚Ťii despre noua loca╚Ťie unde au fost reloca╚Ťi pacien╚Ťii evacua╚Ťi ├«n urma incendiului de la Institutul Matei Bal╚Ö din Capital─â.

Cele dou─â numere disponibile pentru rude sunt:

  • 021.2069398
  • 021.2648515

Cinci mor╚Ťi ├«n incendiul de la Institutul ÔÇŁMatei Bal╚ÖÔÇŁ

Un incendiu a izbucnit vineri diminea╚Ť─â la parterul Institutului Matei Bal╚Ö din Bucure╚Öti, care trateaz─â bolnavi cu COVID. Trei persoane au murit carbonizate, a patra victim─â a decedat dup─â ce manevrele de resuscitare au e╚Öuat, iar a cincea victim─â a fost g─âsit─â carbonizat─â ├«n baie, la c├óteva ore dup─â incendiu.

Ministrul Vlad Voiculescu se află la spital, alături de Raed Arafat, care a spus că nu vrea să speculeze asupra cauzelor incendiului, urmând ca ancheta să stabilească ce s-a întâmplat.

To╚Ťi pacien╚Ťii din pavilionul 5, peste 100, au fost evacua╚Ťi, fiind declan╚Öat planul ro╚Öu de interven╚Ťie. Ace╚Ötia au fost prelua╚Ťi de alte unit─â╚Ťi din Bucure╚Öti sau interna╚Ťi ├«n alte pavilioane de la Matei Bal╚Ö. Este a doua tragedie care se produce ├«ntr-un spital din Rom├ónia dup─â incendiul de la sec╚Ťia ATI a Spitalului Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â din Piatra Neam╚Ť.

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tate  jpg
index (1) webp
image
image
image
image
image png
mire inselat 2 webp
summer well 2019 jpeg
index (19) webp
Tate  jpg
image webp